Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość feniren

Ciąża?

Polecane posty

Gość feniren

Witam! Na wstępie powiem że domyślam się że było tysiące, a nawet miliony takich tematów jak ten który teraz zakładam. Mam dosyć duży problem. Ostatnio kochałam się z moim narzeczonym. BEZ ZABEZPIECZENIA (tak tak wiem wiem jest to nie odpowiedzialne ale to było pod wpływem chwili i jak to się mówi ''wszedł we mnie tylko na chwile''). Było to ok 2 tyg temu. W terminie kiedy miałam dostać okres nie było go. Było za to takie plamienie hmm... taki śluz z krwią jak pod koniec okresu. Teraz od czasu do czasu czuje takie hmm nazwijmy to potocznie ''bulgotanie'' w podbrzuszu. Czy to może być ciąża? Jutro idę zrobić test lecz boję się jego wyniku. Dodam iż nie jestem kolejną zdesperowaną 15, która nie wie co ma robić proszę tylko o wymianę doświadczeń i o wasze poglądy na ten temat. Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedzi.

Gość joojjjjj
ciąża możliwa.... rób test!!!

Gość feniren
na 100% jutro go zrobię. Boję się wyniku, Nie chce dziecka. Na wszelki wypadek już kiedyś wcześniej czytałam o aborcji farmakologicznej ale póki co mam nadzieję że nie jestem.

Jesli sluz podbarwiony kriwa pojawil sie tylko w jednym dniu , okolo 3-7 dni po wspolzyciu , to wyglad to na zagnieżdzenie. Tak wiec ciaza mozliwa. Prosilas o wymaine doswiadczen , a wiec: kumpela miala krwaiwenie 2 dni, a po tygodniu okre si wcale w ciazy nie ejst.