Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wisnia w czekoladzie

Zupelnie nie patrze na wyglad, liczy się tylko

Polecane posty

charakter faceta. Potrafię zakochac się w mało urodziwym mężczyźnie jeśli tylko oczaruje mnie swoim sposobem bycia, zachowania, myślenia. Czy to nie dziwne? Nie chcę się lansowac, ale jestem ładna i się podobam, lata za mna 3 facetów, a ja zakochałam się w tym najbrzydszym:)

Gość małe ale
jestem z toba:-) taki sam przypadek:-) a teraz ten brzydal jest moim mezem ale serce ma cudowne:-)

Gość małe ale
no nie doslownie brzydal ale taki brzydal na swoj sposob:-):-)

Gość prawiczek ale jak jestes
obiektywnie brzydki (załóżmy) to żadna kobieta nie stwierdzi, ze jestes przystojny.... co nie znaczy, ze nie mozesz jej zafascynowac charakterem, sposobem bycia, ogolnym urokiem osobistym.

Gość Carla Bruni--
moj ukochany tez moze nie nalezy do powszechnie uznawanego kanonu piekna- ale mi sie podoba:) Wczesniej byłam z przystojniakiem który miał siano w głowie. Smiesza mnie tylko te uwagi "znajomych" ze niby nie pasujemy zewnetrznie do siebie i inne takie blablabla.. albo ciotka która widziała tylko jego zdjecie- komentujaca ze stac mnie na wiecej:O

Wybranek mojego serca jest troche przy kosci, nie ma prostych zebow ale tez nie jakies nie wiadomo jak krzywe, z twarzy bardzo sredni ale cos mnie do niego ciagnie i to tak, że aż sama siebie nie poznaję. No i właśnie chodzi o to, że ogólnie przez środowisko jest postrzegany jako mało atrakcyjny ale dla mnie jest w nim coś pięknego i pociągającego. Ludzie byc może patrząc na niego myślą sobie "brzydki" ale jak gdy na niego patrze myślę "piękny":) Moje oczy widzą go całkiem innego. Czasami cieszę się z tego, że nie poszukuje księcia z bajki, ideału i chłopaka za którym ogląda się każda dziewczyna i którego zazdroszczą koleżanki. To cudowne odkryc piękno w czlowieku, który dla większości uchodzi za brzydkiego:) Pozdrawiam:)