Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość symforiano

przylapana na prostytucji

Polecane posty

Gość symforiano

Znacie takie przypadki np. ze spotykasz laske na trasie czy studentke w innym miescie dajacej za kase I okazuje sie ze to twoja znajoma.

Gość ziutosława
tak to ja

Gość jnfcnfcncf
mnie przylapal znajomy kierowca jak,dopiero go poznalam jak zaczelam mu loda robic a on pyta czy moja mama nazywa sie tak I tak.Ale siara.

Gość ewewwe
ja sie prostytuuje nigdy nie bzykalam sie znikim znajomym ale faktem jest,ze moje zdjecia njakos wysciekly do neta i poinformowala mnie szantazem o tym ex przyjaciolka

Gość damiankaa
pracowalam w night clubie.pewnej nocy wraz z klinetami przyszedl taksowkarz....sasiad z 10 pietra!!!! okazalo sie, ze mial placone za podwozenie klientow do tego clubu i dostawal 20,30zl za kazda dostawe. Takze ja do konca nocy nie tanczylam juz (bylam schowana za barem), no i nic nie zarobilam przez to...

Gość damiankaa
aha, kiedys jeszcze przed moim tajnym zawodem (bylam wtedy studentka prawa ) poszlam w przebraniu faceta z kolega ze studiow charakteryzachi czy cos w tym stylu.upitolil mnie na chlopa i poszlismy w tango na miasto do night clubu,zeby z ciekawosci zobaczyc co sie tam dzieje. No I rozpoznalam cnotliwa kolezanke z osiedla, co to sie nigdy calowac nie dawala!

Gość ewewwe
duzo szmul sie puszcza sram na to co mowia inni mam wyjebane