Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fikus111

Ciąża czy nie ciąża?

Polecane posty

Gość Fikus111

Tak się zastanawiam czy powinnam robić test ciążowy czy to tylko mój organizm świruje? problem jest taki: od 4 dni mam strasznie tkliwy brzuch ale nie podbrzusze tylko bardziej wysokość pępka i wyżej, i po bokach też...to tak jakby ktoś się poparzył na słońcu i chciał dotykać się w tym miejscu poparzonym...takie uczucie...czasem też jest ból..ale to różny..raz tępy a raz kłujący...no i swędzi mnie brzuch... czy któraś z was jak była w ciąży miała takie objawy? podejrzenie co do tego, ze zaszłam to mogę mieć ale nie wiem czy to może być oznaka ciąży....bo zachcianki to mi nic nie mówią bo tak się składa, że mam je cały czas:P poprzednie 2 okresy się spóźniały...a ostatni był skąpy i własnie jak się on skończył pojawiły się te bóle i swędzenie:/

Gość o kooorwaaaaaaaaa
o ja pierdole...wypierdalac z kolejnym durnym tematem o urojonej ciazy wypierdalaj głupia kooorvo!!!!!!!!!!!!!! ale już!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Fikus111
sorry...ale urojona to ona nie jest...

Gość aaaaaaassssssss
ŻADEN z tych objawów nie wskazuje na ciąże. Dosłownie ŻADEN

Gość Fikus111
to mam taką nadzieje......czyli spokojnie...albo i nie spokojnie....coś mój organizm tylko świruje:/

TO sie nazywa przeczulica skory, ja tak mam czesto . Spradz czy nie amsz połpaśca, powinny pojawic sie jednostronne bóle i rpzeczulcia skory na jednym poziomie,np od pępka az do kręgosłupa na jedym odcinku. Jesli to nie to to zapewne rpzejdzie za pare dni. Objawy ciazy jak wiesz sa różne, mowi się o swdzeniu skóry stóp, oraz zmianie koloru przedsionka pochwy. Niekiedy mrowienie , a to spow. lepszym rpzeplywem i ukriwniem org.

Gość Fikus111
o ciążę pytałam dlatego, że przy ciąży jak się rozciągają więzadła to niby są takie objawy ale nie wiem na jakiej wysokości...dlatego pytałam...

Gość o kooorwaaaaaaaaa
napisałam ci chyba cos!!!!!!!!!!!!! wypierdalaj tępa gówniaro ze swoimi debilnymi ciazowymi problemami... wiesz durna krowo ze istnieje cos takiego jak test ciazowy albo badanie beta HCH????????????????????? wypierdalaj po test i nie zawracan nam dooopy tępa larwo!!!!!!!!!

Gość o kooorwaaaaaaaaa
rozciagaja sie wiazadła...no buaahahahaahhaahhaha...tak zaraz w 3 tygodniu sie rozciagaja.... kooorva jakie durne gimgówno tu urzeduje to szok.....

Gość Fikus111
wyobraź sobie ścierwo że gówniarą nie jestem....i pewnie jestem starsza niż ty!

Gość aaaaaaassssssss
No tak wiązadła się rozciągają, ale dużoooo poźniej :) a skóra owszem swędzi, ale też późniejjjjjj gdy ulegnie KONKRETNEMU rozciągnięciu :) wkręcasz sobie

Gość o kooorwaaaaaaaaa
poczytaj tępaku zanim zaczniesz pisac bzdury........ i wypierdalaj bo nie bede sie powtarzac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość aaaaaaassssssss
o kooorwaaaaaaaaa - hehehe uspokój się :D ...ale jaja

Gość o kooorwaaaaaaaaa
nastepny topik załóz z pytaniem czy swedzenie stopy to tez objaw ciazy ty pusty pizdzieluchu!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Fikus111
jeśli koło 2 lub 3 miesiąca to czysta obawa....jeśli póżniej no to faktycznie wkręcam

Gość o kooorwaaaaaaaaa
pewnie ci gówno utkneło w jelicie na zakręcie i trąbi ty wiejskie ścierwooooo !!!!!!!!!!!!!

Gość aaaaaaassssssss
oj zrób sobie test i nie będzie wątpliwości, ale jakby każda przy takich objawach robiła test to zabrakło by ich w aptekach :D

Gość o kooorwaaaaaaaaa
i koniec tematu ZAMYKAMYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Gość Fikus111
no ale skoro ostatni okres trudno nazwac okresem...to chyba logiczne ze moze to zastanawiac? dooobra....widzę, że pomocy nie można uzyskać bo " o kooorwaaaaaaaaa" wie lepiej:/

Gość o kooorwaaaaaaaaa
sram i stawiam grubego kloca na sztorc koniec

Gość o kooorwaaaaaaaaa
tak pierdolony podszywie...sram na takie tepole jak ta debilka co założyła topik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość aaaaaaassssssss
Fikus111 jaka była ta ostatnia miesiaczka?

Gość o kooorwaaaaaaaaa
wy-pier-da-lać nie zadawać pytań ja tu rządzę !!!!! sram na was tępole wam do ryja !!!!

Gość Fikus111
aaaaaaassssssss bardzo skąpa jak na mnie...i bardziej przypominała mi plamienie (chociaż nie do końca) niż normalny okres...

Gość o kooorwaaaaaaaaa
cicho !!!!! teraz sram do wiadra bo nie mam kibla w domu

Gość aaaaaaassssssss
No to może lepiej dla świętego spokoju zrób ten test. Moja siostra miała 3 takie miesiączki o jakiej piszesz i każda była podczas ciązy więc już sama nie wiem. Zrób test i tyle. Będziesz miała pewność, ale te objawy raczej o niczym nie świadczą. Chciałabyś dziecka czy nie ?

Gość Fikus111
chciałabym....:) chociaż trochę się boję to jednak chciałabym... chyba zrobię ten test...za kilka dni...zobaczę co z tym brzuchem bo objawy zaczeły się właśnie po tym feralnym okresie...i do tego w ciągu jakos 2 tygodni...moze 3 przytyłam 5 kg...więc nie wiem...ale to ostatnie to może samo jakos tak...hmm...okres mnie napewno zaciekawił...ale to co się dzieje z moim brzuchem to mnie martwi...:/

Gość aaaaaaassssssss
Kiedy powinnaś mieć okres?