Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona emocja

Którego faceta wybrac? Namietnosc czy rozsadek?

Polecane posty

Gość zagubiona emocja

przez kilka ostatnich lat bylam z mezczyzna, ale rozstalismy sie, bo byl nieodpowiedzialnym czlowiekiem, sporo bylo z nim problemow, a to w pracy, albo w rodzinie, a to alkohol. Dlugo by wymieniac. Jednak kochalam go swoja glupia mloda miloscia, moj pierwszy, najwazniejszy. wspanialy sex, elektryzujaca magia, szalenstwo, namietnosc. poswiecilam dla niego cala siebie. rozstalismy sie. w jakis niedlugi czas potem poznalam Kogos. zabiegal dlugo, staral sie. zaczelismy sie spotykac. Miły, dobry, czuly, odpowiedzialny, wrazliwy, opiekunczy facet. Bylby dobrym ojcem. Z nim nie musze sie martwic, nie ma problemow. Dalby mi wszystko, gdybym tylko poprosila. Tylko chemii brakuje, jest milo, ale bez szalenstwa. Brakuje mi dreszczy, kiedy mnie dotyka nie "wyje" z rozkoszy. Wspominam bylego...i ta bliskosc miedzy nami. Moze za malo czasu uplynelo od rozstania, a moze ja nic nie czuje. i co mam zrobic? Co w zyciu wazne? Wazniejsze? Namietnosc, rozsadek? a We jakiego wybrałyscie?

Gość myszka myszatowata
rozsadek namietnosc kiedys mija

Gość rozsądek bo namietność
prędzej czy później mija.

Gość jesli myslisz
że namietność taka jak na poczatku związku trwa całe zycie to jestes w dużym błedzie.

Gość edfefew
Co nie zrobisz to zle ... bo bedzie Ci brac tego drugiego , najlepiej znajdz trzeciego posredniego :), moze naucz tego z rozsadku namietnosci :) wyedukuj go troszke i moze nie bedzie super namietnie ale przynajmniej bedzie Ci dobrze , latwiej bedzie Ci zyc z tym z rozsadku ja bym tego wybral jezeli juz tylko 2 mamy do woboru

Gość na chwilę namietność
na całe zycie - rozsądek;)