Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problem z karta sim

problem z karta sim

Polecane posty

Gość problem z karta sim

szukam w google, szukam i odpowiedzi znalezc nie moge... dlugo nie doladowywalam konta, w koncu to zrobilam, ale po dwoch dniach znowu mi je zablokowano. widocznie musialam zbyt pozno doladowac i mialam z doladowaniem jeden miesiac w plecy. zignorowalam to i dzis rano zobaczylam na wyswietlaczu swojego telefonu napis ''karta sim nieaktualna''. migiem kupilam karte doladowujaca, ale niestety nie moge wprowadzic kodu. wlasciwie niczego nie moge zrobic. czy to oznacza, ze moja karta nie nadaje sie juz do uzytku i ze musze kupic nowy starter? ;-| blagam, jesli ktos cokolwiek wie na ten temat, to niech doradzi. dodam, ze telefon mam w sieci plus.

Gość ale maciek ty masz juz cos
a moze zadzwon do operatora, co?

Gość problem z karta sim
zrobie to na pewno, ale dopiero w weekend, bo teraz nie mam warunkow, dlatego myslalam, ze moze samej uda mi sie cos zdzialac...

Gość jak masz w plusie to
ich biuro obslugi dziala 24/7 :) mozesz nawet teraz zadzwonic numer z innego niz simplus telefonu to 601102555 :)

a tak w ogole to czy probowalas wylaczyc i wlaczyc telefon ponownie? bo czasami to wystarczy, moze tel nie chce czytac teraz karty?

Gość fgnfy
jesli nieaktualna to nieaktulana

Gość fffhygy
To dziwne troche a co z ta karta z kodem doladowywujacym? Przepadlo skoro karta nieaktualna i szkoda ze poszlo w bloto zadzwon a jak nie to kup starter nowy trudno

Gość problem z karta sim
dziekuje za numer. chodzi o to, ze nawet nie mam skad zadzwonic. a telefon wlaczalam i wylaczalam kilka razy. chyba naprawde bede musiala kupic nowy starter.

Gość problem z karta sim
na szczescie ten kod, ktory probowalam dzisiaj wprowadzic nie zadzialal, wiec chyba nadal moge go wykorzystac.

idz do punktu plusa i stamtad powinni dac ci zadzwonić