Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leica

Przebarwienia

Polecane posty

Gość leica

Na twarzy. Potrądzikowe. Jak można je maskować? Staram się je wywabić za pomocą Face okey ale na efekty trzeba troszkę poczekać. A mi zależy na czasie.

Zgłossie do kliniki urody estetycznej, tam proponują roznego rodzaju nieinwazyjne i inwazyjne zabiegi kosmetyczne prowadzace do splycenia smian po tradziku. A maskowac doskonale mozna podkladami w musie , pamietaj o odpowiednim dobraniu koloru do karnacji, najlepiej taki sam jak twoja cera a to puder sypki rozswietlajacy .

Gość deemar
A nie można jakoś bez zabiegowo?

Ale nawet jeśli już zabieg to nikt nie wykona go z dnia na dzień - a dziewczynie na czasie zależy :)

Gość deemar
Na już, to chyba tylko kosmetyki maskujące :)

Tylko ze maskujące niszczą cerę :)

Gość leica
Tak tak tak. Coś maskującego chciałabym. Tylko własnie niezbyt niszczącego cerę. Zbyt wymagająca jestem?:)

Gość thuriz
dobre i dobrze dobrane kosmetyki nie zniszczą Ci cery. Tylko pamiętaj, żeby nie robić sobie maski - to wygląda koszmarnie. Z ciekawości, ile trzeba czekać na efekty po stosowaniu tego specyfiku?

Gość deemar
Ja nie wiem, jak jest konkretnie przy tym suplemencie, ale zwykle jest to miesiąc. Co do kosmetyków, niestety nie wszyscy potrafią je dopasować, do rodzaju cery/koloru.

Kosmetyki antyalergiczne - na pewno w sklepie Ci doradzą :)

Gość leica
Tego suplementu używam w tym momencie jakiś miesiąc :)

Gość szach
Co to są kosmetyki mineralne?

Gość leica
Nie-e :) To jest suplement diety. Tabletki do łykania :)

Gość szach
leica, dziękuję za odpowiedź, ale nie Ciebie pytałam, tylko dziewczyny wyżej ;) Nawet pytanie było inne ;) ale mimo wszystko, dzięki ;P

no kosmetyki mineralne czyli podklady,pudry,cienie itp

Gość thuriz
leica, myślę że warto jednak poczekać na efekty działania tego suplementu. Miesiąc to dość krótki okres, daj sobie (i skórze) jeszcze trochę czasu.

Na blizny to dobra jest dermabrazja, tylko droga ;(

Gość thuriz
już parę razy słyszałam ten termin ale nadal nie bardzo wiem co dokładnie znaczy. Wyjaśnisz?

Gość szach
Dzięki Ellinka. Troche mi głupio, bo jestem kobietą, a nigdy bym na to nie wpadła :/

Gość najlepsze są
kremy z kwasem o wysokim stężeniu , plus na dzień krem z filtrem. Moja kumpela miała twarz cała w pryszczach i czerwonych plamach , a po pół roku kuracji twarz wygląda rewelacyjnie.

Pewnie. Dermabrazja to zabieg usuwania (scierania) naskorka. Oprocz rewelacyjnych wynikow w usuwaniu tradziku, posiada swietny wplyw na splycenie zmarszczek i wygladzenie blizn.

Gość leica
szach: "leica, dziękuję za odpowiedź, ale nie Ciebie pytałam, tylko dziewczyny wyżej Nawet pytanie było inne ale mimo wszystko, dzięki ;P" A nie ma sprawy. Mam gorączkę więc czytam to co chcę przeczytać :)

Gość thuriz
nji, mam dość mocne podejrzenie, że zabieg, o którym mówisz jest dobry dla cery dojrzałej, a nie młodej skóry. Nie wiem czy nie jest on zbyt inwazyjny.

Gość szach
nji, thuriz pytała, ale o inną sprawę :) Dermabrazja jest polecana przeważnie Paniom, że tak to określę dojrzalszym :) Ale przy młodej cerze też jest stosowany

Gość thuriz
i nie ma żadnych przeciwwskazań? Jak już pisałam, ten zabieg wydaje mi się trochę zbyt inwazyjny, zwłaszcza dla młodej buzi. Poza tym, w kosmetyce - jak wszędzie - są różne mody, który dość często się zmieniają. Moim zdanie, do tych wszystkich nowinek kosmetycznych trzeba podchodzić z dystansem.

szach, truiz pytala o dermabrazje:). mnie kosmetyczka ten zabieg zalecila, gdy mialam 23 lata (to juz nie mloda buzia?). teraz mam pare lat wiecej, czasem, jak zaszaleje kupuje do domu mikrodermabrazje- efekty sa zadowalajace.

A poza zabiegami nie macie innych pomysłów?:)