Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość najpierwrobiepotemmysle

IŚC CZY NIE IŚC??????????

Polecane posty

hej dziewczyny, chciałabym Was zapytac o zdanie w pewnej sprawie. Mam 22 lata. Mniej wiecej 4 lata temu przechodziałm dziwaczna burze hormonów i szukałam wielkiej miłości, Tak się złożyło ze padło na syna znajomych rodziców ( kilka lat starszego). Przez jakis miesiąc nękałam go kretyńskimi smsami, telefonami...a on oczywiście nie chcial miec ze mna nic wspólnegoogólnie narzucałam sie wiesniacko. Od tego czasu nie miałam z nim kontaktu. Teraz strasznie mi głupio, wydoroslałam, wiem ze źle robiłam. Miesiąc temu dostałam zaproszenie na jego slub wraz z rodzicami.....ale nie MOGE IŚĆ PRZECIEŻ ;/ spaliłabym się ze wstydu CO O TYM MYSLICIE??

Gość on bedzie prZejety sobą
i nie zwroci na ciebie uwagi, wiec mozesz isc i udawac,ze nigdy nie bylo sprawy(bron Boze nie tlumacz sie i nie wspominaj) Albo zachoruj.

w sumie tak, ale życzenia będe mu musiała złożyc pod Kościołem, a potem jeszcze wesele.....

Gość ery4e5464
ja bym nie poszła

4 lata to długo....może zapomniał juz o tym ( mam nadzieje) ale w oczy to mu chyba nie spojrzę

Gość wisnia w czekoladzie
nie poszłabym

ale to myślicie ze do końca życia powinna się tego wstydzić, czy po prostu nie iść i olać sprawę czy się tym przejmować?

Gość zoziasamosiajedna
powinnaś pójśc, wyglądać bosko i uśmiechać się od ucha do ucha, i po prostu życzyć mu szczęścia i zachowywać się tak, jakby te sms-y nigdy nie miały miejsca...

tylko ja to taka szara myszka jestem, na bank nie bede sprawiała wrażenia pewnej siebie :/ ehhhh raczej nie pójde, zaszyje sie w domu i będe sobie wmawiać jak sie skompromitowałam :(

nawet spać nie moge przez to :/ jak sobie to przypomne to sie czerwona ze wstydu robię

nie mialas z nim kontaktu i idziesz do niego na wesele? dziwne :o

nasi rodzice się przyjaźnią i tez zostałam zaproszona, chociaż wolałbym nie

Gość dasdasdsdsadsd
nie idz, bo po co? bawic dobrze na tym weselu pewnie sie nie bedziesz, powiedz ze nie idziesz i tyle

Gość seseseses
jak chcesz to idz jak nie chcesz to nie idz proste

jesli masz 22 lata a zostalas zaproszona z rodzicami- nie idz!!! co za kretynski pomysl na wyslanie takiego zaproszenia jesli dostalas odrebne zaproszenie z osoba towarzyszaca - nie przejmuj sie historiami sprzed paru lat, jesli chcesz sie pobawic na weselu to idz ja sie bawilam na weselu kolegi, ktorego w podstawowce pobilam:D

Gość hyhykaj
zaprosil Cie bo chce Cie podreczyc - "a patrz zakochana malolato jaki teraz jestem szczeslowy!". Jak chcesz sie upokorzyc to idz :D A tak na serio, to jak chcesz isc to tylko z jakims facetem u boku. Inaczej wyjdziesz na zakochana desperatke.

Gość przedewszystkim chlopak
nie bedzie wcale myslal o tobie tylko swojej nowej zonie, nie wiem nawet czy bedzie cie pamietaj. Idz nie odmawiaj sobie okazji do dobrej zabawy