Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 645645645

Pojechałabyś na moim miejscu?

Polecane posty

Gość 645645645

Mój facet ma przyjaciela który mieszka na drugim krańcu Polski. Mój facet skarży mu o każdej naszej kłótni, dzwoni do niego żeby "się wygadać". Próbowałam to wyplenić, ale się nie udało - mój facet odczuwa potrzebę rozmów z kimś, szczegolnie po kłótni ze mną. Tamten facet (ja go nie znam) doradza mu coś w stylu "rzuć wariatkę", "zasługujesz na więcej", "to idiotka". Słowem - podjudza mojego faceta do zerwania ze mną. Mój facet jest STRASZNIE ZA NIM. Twierdzi ze to jego jedyny prawdziwy przyjaciel i że nikt go tak nie rozumie jak on. I teraz tamten nas zaprasza do siebie. Mamy tam jechać na weekend. Ja nie chcę. Nie chcę go poznać. Ma o mnie jak najgorsze zdanie (co jest winą mojego faceta) i do tego namawia go na zerwanie ze mną.

Gość najpierwrobiepotemmysle
ja bym nie pojechała, a jezeli Twój facet pojedzie sam to bedziesz miała odpowiedz co robić, najlepiej pogadaj ze swoim facetem o tym wszystkim, powiedz co Ci na sercu leży

Gość jedz
moze cie polubi jak cie pozna

Gość hyhykaj
Pojedz. Badz mila i pokaz sie z jak najlepszej strony. Nie dawaj sie mu sprowokowac. Gdy Cie pozna byc moze juz mu trudniej przez gardlo przejda tamte slowa po nastepnej waszej klotni...

Gość nvnbcf
ja tam bym pojechal bez 8 zdan

Gość oczywiscie że bym pojechała
robiłabym słodkie minki i była miła do zrzygania, do tego traktowałabym swojego faceta jak chodzacego bożka byleby tylko wyszedł na idiote przed swoim kumplem:D

Gość ja bym pojechaaaałaaaa
i normalnie pokazała się z jak najlepszej strony. była miła uczynna, sympatyczna iw ogóle :P. Nawet jak on będzie nie miły dla ciebie, ty bądź dla wszystkich "do ręki przyłóż". Niech facet zmieni o tobie zdanie. Niestety kochana tacy pajace czasem mają duży wpływ na naszych ukochanych :(. Lepiej zawsze mieć go po swojej stronie :P. Ale jak będzie dla ciebie miły, po wyjeździe powiedz swojemu menowi że z tym burakiem nie chcesz mieć więcej nic wspólnego i powiedz jak on mógł mu na docinki pozwolić ;) Ja też bym miała opory przed takim wyjazdem, ale cóż. Facet ostro gra, dając cuuudowne rady. Ty też zacznij :classic_cool: ;)

Ja nie pojechałabym .A po co ? Udwawać i przymilać się komuś , kogo "zaocznie '' nie lubię .Powiem też szczerze ,że pierwszt raz spotykam się z taką przyjaźnią męską .Taka forma zwierzeń bardziej pasuje do kobiet ;)

Gość ja bym pojechaaaałaaaa
***************** miało być ->>>>> Jak będzie BARDZO NIE MIŁY. I uprzedzony

pojechalabym. pod koniec wyjazdu, jesli polubilibysmy sie to wygarnelabym mu,ze wiem dobrze co o mnie mowil ;)

Gość miskaaaaaaaaaaa
ja bym pojechala i pokazalajaka jestem naprawde:) pokazala mu sie z jak najlepszej strony, na pewno zmieni o tobie zdanie i zyskasz na tym wyjezdzie:) chyba ze rzeczywiscie jestes zołzą:P

Gość jebalaciecalawies
ja bym pojechalo gola dupa po nieheblowanej desce

Gość h plus h
a moze twoj facet jest gejem........a ty jestes przykrywka.......

Gość nie pojechalabym napewno
ktos kto mnie obgadywal za moimi oplecami i ma o mnie takie, a nie inne zdanie napewno go nie zmieni jakbym pojechala i "pokazala sie z dobrej strony". Po co mialabym sie upokarzac? A w ogole to takiego faceta bym zostawila. I to bez dwoch zdan. Dla mnie lojalnosc jest najwazniejsza :O

Gość a ja sie zastanawiam
a ja sie zastanawiam o co klotnie byly, bo moze ten kolega ma jednak racje...

Gość h plus h
i pojechalbym na twoim miejscu, poweszyl co to za typek, dlaczego i za co twoj facet go tak lubi.....wtedy poznasz swojego faceta troszke z innej strony...

Gość ja bym nie pojechala
Po co ? Nie zna Cie a "wie" jaka jestes.Jak Cie pozna bedzie sie czepial , ze mialas zielone buty i slodzisz herbate :o , piepprzoonyy pies ogrodnika

Gość okajiadad
jolajna jola

Tamten facet (ja go nie znam) doradza mu coś w stylu "rzuć wariatkę", "zasługujesz na więcej", "to idiotka". Słowem - podjudza mojego faceta do zerwania ze mną." ale skad to wiesz co mu podpowiada ? skoro tamtego kolesia nie znasz , i sie z nim nie widziałas ani z nim nie rozmawiałas ... ????????? dziwne ?