Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość butki

Buty

Polecane posty

Gość butki

Zdecydowalam sie kupic buty nike. Pierwszy raz wydalam na buty wiecej niz 100 zl. Zaplacilam 249 w firmowym sklepie. Nie chwale sie. Poprostu pytam ile Wam takie buty wytrzymuja. Ja zawsze kupowalam z deichmana, albo targowe. Takie do stowki. I sie rozwalaly bardzo szybko. Dlatego kupilam drozsze, solidniejsze tak mi sie wydaje. Ale ile Wy chodzicie w firmowych butach? sa solidniejsze czy to tylko placi sie za znaczek.

Gość waniliaPyszna
ja kupilam ostatnio pumki za 330zł :) zalezy ale ok 3 lat napewno jesli nie chodzisz w nich cały czas.

Gość dfvdfv
2 lata minimum, a pozniej zmieniam na inne dlatego ze mi sie znudzily a nie dlatego ze sie zepsuly:)

Gość jestem kobieta i tez
ja takie sportowe nosze tylko na rower, zatem wytrzymuja bardzoooooo dlugo, ale wiadomo ze but dobrej formy but jest lepszy dla nogi, wygodniejszy i przepuszcza powietrze

Gość waniliaPyszna
no tak ale na metce pisze made in taiwan :O czy ja wiem czy to but lepszej jakosci?

Gość butki
dzieki :)

A to też zalezy, jedne buty mam 3 lata i z zewnatrz nie maja zadnych śladów zniszczenia, drugie po pol roku sie zniszczyly i to bardzo. Mysle że to zalezy na co siętrafi, wiadomo że może sie trafic jakis bubel.