Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez_lez

Pisalam tu wczoraj, nowe fakty pomozcie

Polecane posty

Gość bez_lez

pisalam tu wczoraj o tym ze facet mnie wykorzystuje, dzis dowiedzialam sie ze mnie oklamuje!! Nie pytajcie jak ale okazalo sie ze on mailuje z jedna panienka. Poczulam sie strasznie upokorzona!!! Nie bede pisac tresci tych maili bo sa przykre. Wczoraj tu pisalam jak zakonczyc ta znajomosc, a dzis juz jestem pewna ze chce tego na bank. Blagam pomozcie mi jak to zrobic?

Gość kjhgfd
oj dziewczyno....spotykasz się z facetem i mówisz..."jesteś bydlakiem i już nigdy nie chcę cie widziec,zrozumiano?" i tyle...nie rozumiem jaki masz problem

Gość W czym problem
Oznajmiasz mu, że to koniec kontaktów między Wami a potem już tylko konsekwentnie do tego się zachowujesz, to wszystko.

Gość eciepecieeeeeeeeeeeee
napisz mu oj ty niedobry ty

Wczoraj tu pisalam jak zakonczyc ta znajomosc, a dzis juz jestem pewna ze chce tego na bank. Blagam pomozcie mi jak to zrobic? a jutro to juz na 100 % bedziesz chciała zakonczyc znajomosc :P za miesiac masz plan zeby juz sie z nim nie spotykac ... za kwartał bedziesz pewna ze znajomosc trzeba zakonczyc ... :P

Gość cudna Wiola
ja Ci nie pomoge, bom za nerwowa i taka sprawe zalatwilabym tylko w jeden sposob ale wspolczuje. czesto wiele osob musi przewinac sie przez nasze zycie, wiele przykrosci, jwednak w koncu trafiamy na te druga polowke i tego Ci zycze:)

Gość Upokorzona zuzia
Dzieki za rady, tyle ze my mamy kontakt na odleglosc w tej chwili wiec nawet jakbym chciala to w twarz mu tego nie wykrzycze, oklamal mnie, umaiwial sie z jakas panienka na boku, dodam ze u mnie tez tylko sex sie glownie liczyl, teraz dalej mi maci w glowie a jednoczesnie pisze z tamta! Tyle ze on nie wie ze ja wiem o tamtej. Do tego jedzie sobie na tydzien gdzies za granice pobalowac z kumplami! Z jednej strony dam mu satysfakcje bo gdy zerwe znajomosc bedzie balowal jeszcze wiecej, ale juz nie mam sily na tego typa

Gość bez_lez
Sorry to wyzej to tez ja