Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Upokorzona zuzia

Najlepszy sposob na zerwanie znajomosci z facetem

Polecane posty

Gość Upokorzona zuzia

Najlepiej przestac sie odzywac czy wykrzyczec mu wszystkie bledy w twarz? Dodam ze tego jest bardzo duzo, zdrada, oklamywanie, olewanie, wykorzystywanie itd. jaki jest najlepszy sposob by odejsc?

Gość olac zdecydowanie
:o

Gość eciepecieeeeeeeeeeeee
wykrzycz mu wszyskie bledy w tyl glowy,a potem zamilcz

Gość udaje guupa
walnij z liścia krzycząc won hunćwoku :O

Gość jak na zlosc
gdybym miala robic loda komus kogo niecierpie to chyba bym zwymiotowala... ale ogolnie pomysl niezly-z malym wyjatkiem-wyjac,pochylic sie i walnac w jaja... ;)

Gość Upokorzona zuzia
Nie lod nie wchodzi w gre, juz dosyc zostalam upokorzona

Gość Upokorzona zuzia
Tak ma zabolec, ale nie fizycznie, nie wiem czy bardziej go zaboli jak sie przestane odzywac, czy zerwe oficjalnie

Gość ja odeszlam bez slowa
ale to nie am reguly

Napisz mu, ze nie zasługuje na Ciebie. Oświadcz, że poznalas kogos wspanialego i wlasnie dzisiaj umowilas sie z nim na kawe a jego juz nie chcesz znac i widziec na oczy, bo nie jest wart twojej milosci i tyle. uwierz mi ze nic tak nie wkurzy faceta jak to, że mozesz byc szczesliwa z kims innym. Faceci mysla, ze po rozstaniu powinnas plakac, wybaczac, blagac o powrot lub co najmniej zyc w zalobie i nie spotykac sie z innym facetem tak od razu.

Gość Upokorzona zuzia
A nie zastanawialo go to? nie dzwonil nie pytal? Ja jestem o krok od napisania maila

Gość uiuiuiuuuuuuuuuuu
popieram bryzę powiedz mu, że zrywasz, bo poznałaś wspaniałego faceta.

Gość agusia pierdusia
mailam sie nie zrywa, spotkaj sie powiedz co myślisz i wyjdz

Gość hm gadalismy na gg
kojarzysz? jestem po reinstalce nie zapisalam numeru gg i kicha teraz ,te plany co miales po koncercie zalatwic :0 w piatek

Gość hm gadalismy na gg
do skurwysyna to było:)

Gość Upokorzona zuzia
Niestety obecnie to nie mozliwe bo dzieli na odleglosc:/ Takze zostaje albo mail albo nie wiem co, hmm nie chce mowic ze poznalam wspanialego faceta bo tak nie jest a pozniej to sie moze obrocic przeciwko mnie

Gość uiuiuiuuuuuuuuuuu
zrób tak, jak czujesz. Jak czujesz, że pomoże ci wyrzucenie mu wszystkiego w twarz, to zrób to, wywal mu prosto w oczy co myślisz. Jak czujesz, że lepiej się poczujesz znikając bez słowa, to zrób właśnie tak. Jak wolisz napisać maila, to też ok. To twoja wola i Ty masz się z tym dobrze czuć, a regułki typu "mailami się nie zrywa" możesz olać. A zdradza się w związku? A olewa się partnera? Wykorzystuje się go?

Gość Upokorzona zuzia
uiuiuiuiuuu dziekuje ci, masz racje zrobie jak bede czula, tylko boje sie ze zrobie cos pod wplywem emocji, teraz jestem bardzo rozemocjonowana bo wlasnie dowiedzilaam sie o tej zdradzie, w sumie gdy wysle mu maila teraz tez pewnie sobie nic z tego nie zrobi bo jedzie na wakacje

Gość uiuiuiuuuuuuuuuuu
ja bym radziła poczekać aż emocje opadną, szczególnie jak chcesz pisać. najlepiej odczekaj 24 godziny, to nie dużo a wszystko Ci się ułoży... Nie pisz pod wpływem wzburzenia, albo lepiej, napisz to, co chcesz mu powiedzieć, ale nie wysyłaj, dopiero jak przeczytasz to jutro na chłodno. Wtedy możesz zdecydować, czy napisałaś naprawdę to, co chcesz, czy zmienisz coś, czy jeszcze coś innego postanowisz...

Gość Upokorzona zuzia
masz racje, mam czekac az on napisze do niej kolejnego maila? problem w tym ze on nie wie ze ja wiem, i pewnie nie bede mogla mu tego wyrzucic

Gość hm gadalismy na gg
ja nie mam tego gg bo sobie numeru nie zapisalam wiec podaj mi skurwysyn moj numer bo haslo pamietam :P i sie okażę ,coby naprowadzic gadalismy w nocy ,pytalam cie o pewne rzeczy zpunktu widzenia faceta ,24 lata

upokorzona zuzia jak tak czytam te twoje posty to coraz bardziej utwierdzasz mnie w przekonaniu ze zerwac to ty nie chcesz ? masz pełno wymówek i usprawiedliwien zeby teraz tego nie zrobić ... :D

Gość uiuiuiuuuuuuuuuuu
jak jesteś zdecydowana na zerwanie, to po co masz czekać na to co on zrobi? Chyba, że masz jeszcze jakieś wątpliwości, jesteś pewn, że Cię zdradził? Rozumiem, że on nie wiem, że ty czytasz jego maile, dlatego nie możesz mu tego powiedzieć... Jak masz wątpliwości, to lepiej poczekać, nie?

Gość POPIERAM BRYZE
najlepiej zachowasz sie, jak zrobisz tak, jak radzi wiosenna bryza. Zachowasz się z klasą, a przy tym "ubodziesz go do żywego..."!!!

Gość Upokorzona zuzia
Nie watpliwosci nie mam wszystko jest czarno na bialym, zreszta on nigdy nie chcial zwiazku, i tak to ciagnelismy, zawsze chcial tylko sexu, a ja bylam glupia i naiwna, i nie sluchalam swojej intuicji, Regres, trafiles dobrze zawsze mam problemy z podjeciem decyzji;) tylko akurat teraz jestem pewna ze chce zerwac tylko nie wime jak to zrobic:(

Gość Upokorzona zuzia
Ale skoro on sie mna bawil to czy naprawde tak sie przejmnie tym ze mu napisze ze poznalam kogos innego?

Gość Upokorzona zuzia
A wiecie co jest najgorsze? ze od poczatku zdawalam sobie sprawe jaki to jest typ, tyle ze po prostu czulam sie samotna i chec poznania kogos byla wieksza:/ A teraz stwierdzam nie warto bylo

Gość POPIERAM BRYZE
nie martw sie, są tysiące wspaniałych facetów na świecie. Na pewno kogos poznasz. a co do tego, czy sie przejmie, kiedy napiszesz mu, że sie spotykasz z kims innym to na 100%!!!! Nawet jak mu nie zależy na Tobie! Taka jest już męska duma!!!!

Gość Upokorzona zuzia
Dziekuje za podtrzymanie na duchu, no niby tysiace tylko niestety ja zawsze na takich wpadam:/ Teraz to juz bede miala uraz na dlugo Poczekam troche niech mi emocje opadna, i zobaczymy albo dzisiaj albo jutro napisze maila, o faceci cos napomkne;)

Gość uiuiuiuuuuuuuuuuu
wiesz co, mówienie mu, że kogos poznałaś to po pierwsze -nie prawda, sama wiesz, że kłamanie nie popłaca po drugie, jeśli kończysz z kimś związek, to twoje zycie, tzn. czy kogos poznałaś czy nie to tylko i wyłącznie twoja sprawa!!! Jego to już nie dotyczy, więc po co go informować? Pokazesz tym tylko brak klasy, a na dodatek, sama wiesz, że może go to mało obejść. Wtedy dopiero poczujesz się upokorzona, chciałaś dopiec, a nie wyszło... Moim zdaniem, powinnaś zapomnieć o dopiekaniu, o mszczeniu się, w ogóle powinnaś zapomnieć o tym facecie jak najszybciej i zająć się własnym życiem. Jak chcesz zerwać przez maila, bo nieprędko go zobaczysz to zakończ waszą znajomość w kilku słowach i bądź wolna. Wyżalić się i wypłakać możesz przyjaciółce do woli. Jemu już nic do tego.