Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Upokorzona zuzia

Najlepszy sposob na zerwanie znajomosci z facetem

Polecane posty

Gość czarnulkaaaaa
a ja nieeeeee --->>czy taka odpowiedz na jego ponowne zapytanie o spotkanie(bo on w smsie sie pyta) moze byc?: Nie mam zamiaru sie z Toba kłocic ,ale tez nie che się z Tobą spotkac,bo zadne spotknie z Toba nie jest mi do szczescia potrzebne:)Pukladalam sobie juz zycie i nie chce miec z Tobą zadnych głebszych kontaktow.Pozdr.

Gość a ja nieeeeee
a ja nieee---ja sie bronilam rok temu stres jest ale to juz formalnosc-dasz rade ja juz pracuje nad mgr też bym się broniła rok temu jakbym wiedziała co chcę studiować od razu a nie tak rok mi minął :D nie dziękuje,żeby nie zapeszyć, wracam dalej do nauki ;) Siły dziewczyny Wam życzę, nie ma co dawać się takim zrytym burakom, hehe

Gość a ja nieeeeee
Czarnulka jak najbardziej wystarczy i już mu nie odpisuj więcej ;)

Gość czarnulkaaaaa
albo cos takiego: sorki ale uwazam że nasze spotkanie nie ma sensu bo ja juz swoje życie mam poukładane i nie mam zamiaru nic zmieniac a nasze spotkanie nic nie dałoby wiec po co !? Zycze Ci szcześcia i sukcesów ! Pozdrawiam ! Trzymaj sie ktore lepsze zeby wyjsc w godnoscia:)

Gość a ja nieeeeee
te drugie i możesz dodać,że spotkanie z nim nie dadzą Ci szczęścia i wiesz co jest dobre dla Ciebie już ;) to go trochę wkurzy i tyle, więcej nic :D

Gość czarnulkaaaaa
okii dzieki;) i nawet gdyby on po tym cos jeszcze pisal...obojetnie co to nie odpisywac tak?;)

Najwygodniejszy sposób - zerwać przez gg

Gość KTOSSSSSSSSSS
do jedna taka jak Wy-super to załatwiłaś....szkoda ,ze nie wiedziłam wczesniej...

i nawet gdyby on po tym cos jeszcze pisal...obojetnie co to nie odpisywac tak? a ty chcesz zerwac ? czy sie bawic ? ze zadajesz takie pytanie

Gość czarnulkaaaaa
zerwac dawno zerwaalam;)teraz chce troszke dokopac mu ale wyjsc z klasa:-D

Gość Upokozona zuzia
Czarnulka kim jestem zeby rady dawac;) ale zauwazylam jedno im krocej napiszesz tym lepiej! A po co mu piszesz pozdrowienia i zycze duzo szczescia, i chyba nie warto zadawac pytan bo jak nie odpowie to zostana bez odpowiedzi;) Jaka ja teraz madra;)

Gość Upokorzona zuzia
Qrcze przyznam sie szczerze ze naszla mnie chwila zwatpienia;) ale pewnie minie, staram sie byc silna wylaczylam kom i przez te pare godz czulam sie super a teraz posuchalam muzyki i mnie wzielo na wspomnienia;/

Gość a ja nieeeeee
Zuzka przestań, weź się w garść, jakie wspomnienia? on się przecież Tobą bawił, masz być twarda i konsekwentna! :P

Gość Upokorzona zuzia
Wiem wiem, taka chwilowa slabosc mialam, zastanawiam sie tylko (chodz nie powinnam wiem) czy on tak to zostawi czy napisze jeszcze, wiem powinnam zapomniec

Gość a ja nieeeeee
nie ważne czy odpisze czy nie, to już Cię nie powinno zastanawiać, wiem,że to nie łatwe ale dasz radę Zuzia ;)

Gość Upokorzona zuzia
Czesc dziewczyny, jak wam dzien mija:)

Gość czarnulkaaaaa
hej Zuzia!Ja w pracy a jutro uczelnia:-o a Ty jak tam sie 3masz?;)

wiosena bryza napisała Ci dobry sposób - nic tak nie wkurwi faceta jak rzucenie sie na innego chlopaka...przetestowane na mne;/

Gość Upokorzona zuzia
Hey:) Niestety ja nie jestem tak bardzo zajeta, co nie pomaga;) Ale nie jest zle, wrecz przeciwnie;) wazne ze swieci slonce:) Tylko cicho na okolo, no ale trzeba sie do tej ciszy przyzwyczaic:) pozdrawiam

Gość Upokorzona zuzia
Vampire wiem ze to najlepszy sposob ale jakos nie umiem klamac;/ Klamstwa nigdy na dobre nie wychodza;)

Każda z nas choć raz w swoim życiu musiała zerwać ze swoim facetem. To nie jest prosta sprawa, zwłaszcza gdy kochało się go, wciąż się go lubi, albo po prostu ten chłopak jest bardzo wrażliwą osobą. Nie ma złotej zasady "jak dobrze zerwać", wszystko to kwestia indywidualnego sposobu. Na pewno nie wolno zrywać przez telefon, sms, czy maila... bo to zwykły brak szacunku dla tej drugiej strony. Znalazłam ciekawy artykuł na ten temat, można przeczytać ale i tak wskazówek musicie szukać w sercu :-) http://kobieceprawdy.pl/article_uni/pikanteria/jak_zakonczyc_niefortunna_znajomosc.html