Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miszkaja

Czy cos takiego jest karalne??

Polecane posty

Gość miszkaja

Chodzi o to,że moj byly chlopak ma na telefonie filmik ze mną,znaczy ja mu tan filmik wyslalam,jestem tam naga. I on mnie szantazuje teraz tym nagraniem,ze wysle do mojego obecnego faceta,i znajomych. Wiem,wiem,glupia bylam,ze mu cos takiego nagralam. Ale czy to jest niezgodn z prawem? To co on robi?

szantaż jest niezgodny z prawem, zgłoś to na policję i po problemie. A swoją drogą, mogłaś pomyśleć co się stanie z tym filmem gdy się rozstaniecie i wykasować mu go z telefonu.

Gość Tomaszekk
Według przepisów z 1994r o ochronie wizerunku wraz z prawami pokrewnymi kto rozpowszechnia wizerunek osoby bez jej zgody podlega karze grzywny, ograniczenia wolności lub pozbawienia wolności do lat iluś tam nie pamiętam. Także jest to karalne. Ale chyba nie masz się czego wstydzić. Jak się nagrywałaś to pewnie nie jesteś deską, ani jakimś maszkaronem, więc nie masz się czym martwić. Ładne ciałko trzeba pokazywać. :-)

Gość miszkaja
O,rety,ulżylo mi.. Narazie nie pojdę na policję,tylko zatrzymam jego smsy,i powiem mu,że jakby co,to zglosze to gdzie trzeba. A on cykor straszny na tym punkcie,wiec może da spokój. Wiem,kurcze,mogłam skasować mu ten cholerny filmik :-(

co się martwisz, mało to ludzi podobnych do siebie, możesz się zaprzeć i powiedzieć , że ściągnął sobie za 4zł + vat

Gość miszkaja
Tomaszekk ---- nie żartuj nawet.A ciałko lubię pokazywać,ale mojemu chłopakowi. On nie wie,że ja tamtemu chamowi cos takiego wysłałam.

Gość miszkaja
bmblondyn --- taaak,ale akurat moi znajomi i moj chłopak na pewno by mnie poznali :-)