Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kartka papierku

Po jakim czasie

Polecane posty

Gość kartka papierku

po jakim czasie po porodzie kochałyście się z mężem? Czy to sprawia ból?

Gość kartka papierku
???

ja po 8 tygodniach tyle trwał u mnie połóg :-/ sex do doooopy! nie że bolało czy cUś ale mimo że chcica to i tak do kitu!

Gość a moj facet
jakies 7 tyg ,nie sprawialo mi to zadej satysfakcji .

Gość ciekawaa dziewczynaa
7 tygodni po porodzie, bolało jak diabli... nastepnych kilka razy takze, ale seks po porodzie nie sprawia mi juz takiej frajdy jak dawniej.

Gość kartka papierku
a dlaczego tak się dzieje, że nie ma się ochoty?

Gość kartka papierku
Boli dlaczego?

Gość po 5 miesiącach
po 5 miesiącach od porodu, dziwnie było, prawie jak "pierwszy raz", bo lekarz ciasno zaszył. Potrzebne było sporo nawilżacza, ale po kilku razach wszystko ok. Tylko ochota mniejsza z powodu zmęczenia i braku czasu na wszystko.

Gość a moj facet
Zmeczenie po porodzie,dziecko,karmienie i na sex juz sie nie ma ochoty w pierwszych miesiacach.

Mnie bolało może dlatego, że za wcześnie? Byłam też dość mocno nacięta i ta rana jeszcze długi czas dawała o sobie znać. Poza tym pochwa była cały czas sucha, więc to też było przyczyną bólu... No i ogólnie nie czułam się dobrze po ciąży, wiadomo, że ciało kobiety się zmienia, dochodzi do tego także zmęczenie... Teraz jestem prawie 3 lata po porodzie i dopiero niedawno wróciła mi ochota na kochanie sie.. już myślałam, że to nigdy nie nastąpi :)

Mnie bolało może dlatego, że za wcześnie? Byłam też dość mocno nacięta i ta rana jeszcze długi czas dawała o sobie znać. Poza tym pochwa była cały czas sucha, więc to też było przyczyną bólu... No i ogólnie nie czułam się dobrze po ciąży, wiadomo, że ciało kobiety się zmienia, dochodzi do tego także zmęczenie... Teraz jestem prawie 3 lata po porodzie i dopiero niedawno wróciła mi ochota na kochanie sie.. już myślałam, że to nigdy nie nastąpi :)