Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zosia samosia /

Zatrzymanie okresu?! Tabletki Yaz.

Polecane posty

Gość zosia samosia /

Wczoraj wieczorem dostałam okres, zgodnie z zaleceniem lekarza powinnam w tym dniu rozpocząc moje pierwsze opakowanie Yaz i tak właśnie zrobiłam. Dzisiaj rano wstałam i po okresie ani śladu! I teraz nie wiem, czy mam zaprzestac brania, czy może wczoraj to było plamienie (które raczej mi się nie zdarza) i za wcześnie wzięłam tą tabletke. Czy któraś z Was tak miała, albo czy ktoś może mi coś poradzic?

Gość Chlebek
hej wlasnie napisalam topik o tym czy ktos stosuje te tabletki lekarz mi je pzrepisal ale nie jestem do nich przekonana i ich nie wykupilam wlasnie slyszalam ze duzo kobiet sie na nie skarzy;/ moze lepiej jak je odstawisz i pojdziesz po nowe tabletki?

Gość samasobie
gdzie słyszałaś te narzekania? do mnie nie dotarło... tutaj raczej dziewczyny chwalą, ja sama ich używam i krzywda mi się nie dzieje :)

Gość fasolka...
jedz dalej tabletki...i jak te tabletki sobie chwale nie mam zadnych plamień nic....poczytaj na temacie YAZ

Gość zosia samosia /
fasolka, no tak, ale to nie jest dziwne, że nie mam normalnego okresu? To moje pierwsze opakowanie. Przed chwilą pojawiły się lekkie plamienia. Spodziewałam się powodzi, tak jak to zwykle mam w 2 dzień okresu, a krwi tyle, co kot napłakał:/

Gość zosia samosia /
nie wytrzymałam i zadzwoniłam do mojego ginekologa, zapytał tylko czy jest podejrzenie ciąży, w moim przypadku zgdonie z prawdą odpowiedziałam, że nie. Powiedział, że mogę spokojnie dalej brac.

Gość fasolka...
no mi przy pierwszym opakowaniu nie zmienił sie @ dopiero jak czaczełam drugie to była róznica....jedz tabletki tylko zabezpieczaj sie dodatkowo tak bedziesz miała spokojna glowe:-)