Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hu_hu_21

Plamienie a poczatek cyku?

Polecane posty

Gość hu_hu_21

Wiem, moze i glupi temat, mam 21 lat i chyba nie znam do konca swojego ciala;/ Chodzi o to ze chcialam zaczac brac tabletki po 4 miesiecznej przerwie, mialam je zaczac w 1 dniu cyklu. Tylko teraz to ja neiwiem czy juz mi msie zaczal czy nie;/ Od 3 dni mam plamienia, brazowe, zadnej kwi ani nic. I teraz niewiem czy ten cykl juz sie zaczal czy mam jeszcze czekac;/ Niechce leciec do gina bo to troche daleko:P Pomożcie, bo pewnie bede musiala czekac jeszcze miesiac...

Kurde,no ja mam właśnie podobny problem.Tylko że ja wzięłam tabletkę wczoraj,kiedy moją bieliznę poplamiła pokaźna plama KRWI.Ale tylko ta plama,i potem przez całą noc i rano następnego dnia nic.Więc???Dzisiaj też mam jakieś tam śladowe ilości krwi,ale nigdy nie miałam tak skąpych krwawień podczas miesiączki.Tylko że akurat w tym miesiącu mam tygodniowe opóźnienie okresu.Wzięłam wczoraj pierwszą tabletkę,ale nie wiem,czy dobrze zrobiłam!:/

Gość hu_hu_21
ja plamie od 3 dni, ale neiwiem czy to juz okres czy mam jeszcze czekac. Nie chce czekac miesiaca do nastepnej "rewelacji"....;/

Gość hu_hu_21
??:(