Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Onaaaaaaaa

Czy może dojść we mnie ?

Polecane posty

Gość Onaaaaaaaa

Witam . Mam pytanie ktore mnie dręczy już od dawna. Mam nadzieję, że mi pomożecie .. ; ) . Jestem młodą osobą mam zaledwie 18 lat ze swoim chłopakiem jestem od 6 miesięcy i bardzo się kochamy .. Biorę tabletki od 3 miesięcy i chciałabym żeby on dochodził we mnie ale bardzo się boję ciąży .. Czy przy braniu tabletek może on dochodzić we mnie bez obaw o dziecko ? Proszę o pomoc .. i z góry dziękuję

Gość Onaaaaaaaa
robimy to od tylu....czy to problem?

Gość Onaaaaaaaa
Spuszcza mi sie do budzi... Czy przez to tez mogę zajsc w ciaze?

Gość Onaaaaaaaa
wali mi taz w oko....czy bende miala teraz trzy oczy?

Gość Onaaaaaaaa
Wczoraj spuśćił mi sie na brzuch i poleciało do pępka i boję sie bardzo ze jestem w ciazy...:D

Gość Onaaaaaaaa
nie podszywajcie się pod moją osobę !!! .. Oczekuję mądrych odpowiedzi od ludzi poważnych a nie 15 latków.

Gość Onaaaaaaaa ma kota
jak masz 15 lat to sie nie pieprz tylko do nauki sie wez dziwko!

Ona, tak, może dojść w tobie. Tabletki antykoncepcyjne bierzesz przecież właśnie po to aby nie zajść w ciążę. Dwuskładnikowe (estrogen i progesteron) tabletki antykoncepcyjne są bardzo skuteczne. W ich przypadku wskaźnik Pearla wynosi 0,1 (przy stosowaniu wszystkich zaleceń). Oznacza to że na 100 kobiet je stosujących w ciągu 10 lat jedna "wpadnie". Ale przy nie stosowaniu się do wszystkich zaleceń, wskażnik Pearla wzrasta do 6-8. Oznacza to że w ciągu roku na 100 kobiet je stosujących, 6-8 "wpadnie".

Gość Onaaaaaaaa
Agent123 dziękuję za pomoc ..

Gość Onaaaaaaaa
a czy moge uprawiac to z psem bez tabletek? A tak wogule to po co je biore?

Gość Onaaaaaaaa
Agent123 a może ty chciałbyś jakieś małe bara bara? Bo ja mieszkam niedaleko ciebie

Gość Onaaaaaaaa
robie to za 20 dychy! Wszystko co chcesz nawet z polykiem!

Gość Onaaaaaaaa
Ale Ci się nudzi dziecko ... Widać, że rodzice nie wychowali Cię za dobrze ... ale cóż .. Chyba nikt normalny nie pisze takich rzeczy na forum ;/ Ale nie mamy wpływu na dziec z podstawówki .. niestety ..

Gość Onaaaaaaaa
Ale ze mnie blondyna...Ktoś mi się tu kazał uczyć tabliczki mnożenia,a ja zapomniałam dokładnie czego mam sięuczyć i nauczyłam się tabliczki czekolady :O Oj ja głupia...Teraz stary wyroocha mnie w oczy :O

Gość lubię ludzi
weź się nie przejmujj podszywami, i tak widać co Ty pisałaś a co ktoś inny może ludzie się tak burzą bo.. w tak młodym wieku po 6ciu miesiącach chcesz się że tak to nazwę... "całkowicie" kochać? życzę Ci dobrze, ale co jeśli się z nim rozstaniesz? cały późniejszy czas będzie ci się wydawało że jesteś "brudna"... wiesz o co mi chodzi... ale to Twoja decyzja. ps. co do Twojego pytania- tak, może skończyć w środku.