Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczeryy facet

bede calkiem szczery, denerwuja mnie kobiety w moim wieku - 28 lat

Polecane posty

Gość no to ma
No i popatrz, uczyłeś się, uczyłeś a dalej głupiś jak but :D

18 latka też mogła przerobić już całą kamasutrę.

Gość szczeryy facet
dodam że do 27 roku życia mieszkałem z rodzicami. nie szalałem na studiach ponieważ byłem pilnym studentem i chciałem zadowolić mamę dobrymi ocenami. Dostawałem za to premię do kieszonkowego więc wiecie - było o co walczyć - dziewuchy mi nie w głowie były :classic_cool:. Mój młody wygląd niewątpliwie jest skutkiem abstynencji seksualnej jaką do tej pory utrzymywałem. Wiadomo że sperma odmładza cerę (to znaczy tak czytałem między innymi na forum erotycznym - najpoważniejszym ze źródeł mojej edukacji w dziedzinie ars amandi ) więc jej kumulowany nadmiar w moim organizmie zadziałał jak cudowny eliksir młodości :classic_cool: Ponadto z kieszonkowego za dobre oceny udało mi się odłożyć pokaźny kapitał w wysokości 2265, 89 zł na koncie oszczędnościowym (mama mi założyła) więc będę teraz rwał młode dupeczki. Tak tak moi drodzy - opłaca się cięzki znój i wieloletnia nauka. Ponadto jestem tak wyedukowany w dziedzinie życia erotycznego że drżyjcie lachony. Ps. Czy utrata dziewictwa przez mężczyznę boli? Bo wydaje mi się że mam grubą błonę. To znaczy taką skórę na ... no wiecie gdzie... nie zsuwa mi się i strasznie boli jak ją próbuję ściągnąć, ale ona pęknie w trakcie pierwszego stosunku tak? I póżniej będzie już normalnie? Hmm... może jednak pierwszy raz oddam się jakieś doświadczonej starej kobiecie? A młode dupy będę rwał później? Jak myślicie?

Gość ty szczery...
skoro nie miał szans ani czasu to znaczy, że fujara z niego. A po co jakiejkolwiek kobiecie facet fujara????

Gość Lili-ana
nie wierzę że nie waliłeś konia przez ten czas...

Gość Lili-ana
prawiczek, są młode dziewczyny które więcej robiły niż niejedna starsza kobieta, nie mozna generalizować

Gość szczeryy facet
glupi podszyw powyzej, ten o tym kieszonkowym a ja, przzynaje, bylem po czescie nieudacznikiem, a niektore kobiety odrzucalem bo byly nie w moim typie ale na szczecie pieniedzy odlozylem duzo wiecej niz te 2 tysiace :P choc akurat tym sie nie chwale chodzi mi o to, ze chce przezyc troche beztroski z druga osoba, chce spontanicznosci, szalenstwa, przygod, niekoniecznie erotycznych a nie myslec o rodzinie, dzieciach, pracy, (ktora akurat mam bardzo dobra), czy mieszkaniu nie o to chodzi, ze do tego nie dojrzalem, po prostu uwazam, ze wczesniej chce przezyc to, czemu mi zabraklo (byc moze z mojej winy) jesli teraz wejde w powazny zwiazek, wezme slub, to bede bardziej predestynowany do rozwodu czy zdrady

Gość szczeryy facet
i trwam przy swojej opinii, do tego czego mi potrzeba, bardziej nadaje sie 20-latka, niz 28-latka :P

Gość Lili-ana
OK są rózni ludzie, kazdy wybiera co mu sie podoba

Gość ty szczery...
dp prawiczka - i rwiesz te panny na kibola czy recydywistę? O matko, dobrze że cię nie znam, skoro taki wygląd dla faceta według ciebie jest najbardziej pożądany przez kobiety. Bleee, najpierw fujara potem drechu...

Gość Lili-ana
ale taka doswiadczona to by mogła takiego prawiczka wiele rzeczy nauczyć :D

Gość Lili-ana
młode są głupie i durne, wiem to po sobie :P teraz jestem starsza i coraz to madrzejsza i pewna siebie. Kobieta jest jak wino - im starsza tym lepsza

Gość Lili-ana
a partnera seksualnego mam drugiego w życiu i chyba tak juz zostanie

Gość Lili-ana
dla Ciebie prawiczek widac tak, ja Cie nie chce wiec mi nie zalezy co myslisz

Gość no i fajno
to sobie szukaj młodej, powodzenia!🖐️ ale po co tu to piszesz? mamy Ci odradzać czy czego oczekujesz? ale jak chcesz poimprezować, to lepiej nie wiąż się z żadną, na to masz jeszcze czas :)

Gość malaaaaa
szczery facecie ja Cie po czesci rozumiem chcesz tego co straciles, tylko nie wiem czy to sie uda juz odzyskac....

Również będę całkowicie szczera... nie jedna 28letnia kobieta wygląda lepiej od tych 20. Jak to czytam przypomnina mi się reklama \'mam czas aby...\' i tu chyba powinno paść \'być grzecznym chłopcem\'. Albo przestać być grzecznym chłopcem...

Gość no i fajno
nie zabiera sie drewna do lasu :D

Gość no i fajno
autorowi chodzi o to, że im kobieta starsza, tym bardziej spokojna i żądna małżeństwa i dzieci:P

Gość
@0-latkom masz czym przyszpanować :p kobiety w naszym wieku (26) już nie lecą na furę i komórę :D

Gość
bo tak naprawdę nie ma reguły kto na kogo leci i dlaczego :D