Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutka0322

dziwna sprawa

Polecane posty

Gość malutka0322

witam ostatni okres miałam 20 kwietnia cykle ma teraz zawsze 31dni. po okresie miałam sucho pozniej biały sluz a pozniej taki przejrzysty ciagliwy to sa własnie moje dni plodne teraz. dzisiaj poczułam jak wypłynął mi jakis sluz poszłam do łazienki i zobaczyłam ze na majtkach mam taki suchy pomaranczowy sluz przypominajacy ziarenka piasku i jeszcze takiego długiego ciemno czerwonego ciagutka okolo 4 cm a teraz mam normlany sluz przejrzysty taki jak zawsze w dniach plodnych co to mogło oznaczac? pierwszy raz takie cos miałam a jakis tydzien temu miałam troche grozna sytuacje ale wydaje mi sie ze po tygodniu zaden objaw ciazy nie moze wystapic a takie cos chyba nawet nie zalicza sie do objawów?? co sadzicie?

Gość joojjojojjj
niestety to jest właśnie obajaw ciąży - a konkretnie zagnieżdzenia się zarodka - ok 5 - 7 dni po zapłodnieniu i właśnie może wtedy wystąpić plamienia albo śluz z właśnie takimi jak opisujesz niteczkami z krwi.. niezawsze to występuje ale czasem tak więc niestety ale licz się z tym że to może być ciąża- możesz za jakiś tydzień iść na bete może coś wykarze albo czekać na okres...

Gość może być wszędzie
zgadzam się z przedmówcą, ale może to również być objaw owulacji.

Gość śluz podbarwiony
krwią (płodny śluz)to ja mam w czasie owulacji.

Gość malutka0322
tylko wczoraj bolał mnie brzuszek na dole tak jak przed okresem albo w czasie owulacji wiec uwazacie ze to moze byc ciaza?:(

Gość malutka0322
aha i to nie jest plamienie tylko takie ciagutek co pare razy w dniu wylatuje jezeli doszlo do zaplodnienia wtedy 7 dni temu to mozliwe ze to by był objaw ciazy ? prosze o odpowiedz:(

Gość malutka0322
wiec chyba to nie moze byc plamienie implantacyjne bo to chyba za wczesnie i to chyba inaczej wyglada??:(

Gość dakota-dakota
Dwie rzeczy: - jeśli to faktycznie objaw zagnieżdżania się zarodka - i tak nic teraz nie zrobisz, musisz czekać. Trudno. - zrób za tydzień test ciązowy, wszystko wyjasni.

Gość sarmancka
jestem położną i to jest jeden z wielu typowych obje\awów zagnieżdżenia się zarodka w błonie śluzowej macicy.

Gość malutka0322
chodzi i to plamienie implantacyjne wam tak ze to niby jest ten objaw tak? tylko ze ja miałam takie 2 ciagutki w jeden dzien i 2 w drugi wiec chyba nie to jest plamienie?

Gość pytajacajajaja
A ja dzis mialam taka ciagnaca sie niteczkowata ale przejzroczysto biala ciagutke dosc dluga czy to tez moze byc objaw ciazy

Gość taka sobie ja...
ja tez taka ''ciagutke'' zobaczylam u siebie tylko koloru bialego...co to moze byc?dodam ze okres mi sie spoznia...bole jajnikow i piersi..dzis mnie nawet zemdlilo//choc caly czas mnie brzuch boli podobnie jak na okres tyle ze nie caly czas tylko chwilowo i przechodzi..po jakims czasie wraca.