Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjkllklk

POWAZNY PROBLEM Z KOMPUTEREM PROSZE WEJDZCIE

Polecane posty

Gość kjkllklk

MOJ komputer nic niechce instalowac,od tygodnia tak mam kiedy moj chlopak przyniosl od kolegi muzyke od tamtej pory moj komp nic nie wykrywa!!!nie wykrywa interentu,zadnych programow wczoraj chcialam zainstalowac program antywirusowy tez nie wykryl...mam viste...czy to mozliwe ze system padl???:( co to moze byc???mam go dopiero rok ,jestem w anglii i nie wiem co mam zrobic

Gość kalarepka z warzywniaka
może go oprogramuj od nowa?

Gość jakto nie wykrywa programów
to przecież bez sensu, napęd DVD Ci nie działa ? Jak masz problem to uruchom komputer z płyty CD i spróbuj przywrócić system. ew wciskaj F8 przed ładowaniem sytemu. z internet to może karta wyłączona bo pewnie bezprzewodowy jest . Na Twoim miejscu bym pogonił chłopaka .

Gość kjkllklk
a czy jest mozliwe ze padl system???nie znam sie na kompach ale nic nie dziala,nic nie wykrywa zadnej pltyki,programow a net mam bezprzewodowy ale u mojej kolezanki w laptopie on dziala a moj komputer od tamtej pory go nie wykrywa...jestem zalamana bo niedawno zaplacilam ostatnia rate za niego:(

Gość jakto nie wykrywa programów
jak mówiłem zrób przywracanie programów bądź włącz tryb awaryjny i zainstaluj antywirusa którego nagrasz u koleżanki na płytę. i powiedz chłopakowi że nie ma seksu przez 5 dni lub lepiej do czasu jak CI naprawi kompa.

Gość kjkllklk
:(

Gość jak mówiłem zrób przywracanie
ale systemu z płyty z vistą lub jak uruchamia Ci się system to z narzędzi.