Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ten niski

CZY UROSNE?!?!?!?

Polecane posty

Gość ten niski

mam 14 lat. mam 162 cm wzrostu. 53 kg. do ilu cm urosne??!! to wazne dla mnie!!! nie chce byc niski!!! moj stary ma 175 cm, a stara 160cm. HELP!!!! a moi kumple maja po 176 cm, a z 6 klasy 183 cm.

Gość la mam ba P
chlopak ty jeszcze dojrzewasz kto wie czy za rok nie wystrzelisz do 190 :) spokojnie natura wie najlepiej

Gość ten niski
do 190 nie mozliwe, ale na wysokich leca dziewczyny. Do mnie mowia, ze gdybym mial teraz z 170 to byl byl idealny!!!!

Nie chce cie martwic ale ja i moi kumple od wieku 14 lat to juz nie wyskoczylismy do góry, jak miałem 173 tak mam:D

Gość asdasdasdasdasdasd
znam bardzo duzo osob zreszta sam jestem jednym z nich co urosłem dopiero w szkole średniej miałem w wieku 14lat 157cm tak samo sie martwiłem moi koledzy tak samo a teraz mam 186cm :) nie martw sie naprawdę urośniesz

Gość dcscs
to masz przesrane; s ale wydaje mi sie ze urośniesz na bank

Gość jeśli nie masz 180 przegrałeś
pewnie jeszcze urośniesz, ale jestem prawie na 100% pewna, że nie więcej niż do 175, czyli... przegrałeś życie, tak czy siak :O🖐️ Bo przecież każdy wie, że prawdziwy mężczyzna zaczyna się od 180cm wzrostu :classic_cool:

Gość jeśli nie masz 180 przegrałeś
a gdy widzę takich knypków jak Ty, to naprawdę śmiech mnie ogarnia. ale oczywiście BEZ OBRAZY. take care, man :classic_cool:🖐️