Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MaRtADeLA xD

Co Powiecie O tych Psach JakieGo Mam Sobie Kupić .??

Polecane posty

Gość MaRtADeLA xD

Gość aaahayyaaaaa
Ja myśle ze powinnas labladora

Gość MaRtADeLA xD
Dzięki,;)

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
labradory sa slodkie!

Gość jeje
witam uwazam ze powinas kupic yorka pit bulla lub labladora to sa psy które mają wszyscy polacy jest kilka tysiecy ras a w polse twszyscy mają jednakowe psy hahaha powodzeniu w chodzeniu na spacer z klonem kopii ...

Gość MaRtADeLA xD
no ja też uważam że Labradory Są Słodkie w tej chwili mam Cocera-Spaniela Biszkoptowego a wabi się Bella Bęndzie miała szczenięta :) Kocham Belle Ale chce nowego pupila i nie wiem jakiego .?? Dziękuje Wam,że probujecie Mi pomóc z wybraniem odpowiedniej rasy ale ja chce coś do pilnowania posiadłości bo Belle mam W domu a chce psa obronnego :)

Gość ala.....
a ja mam jack rousselka, :) boze jaki szatan.. :D

Gość ŻADNEGO
NIE KUPUJE SIĘ PSÓW "rasowych " BEZ RODOWODU!!!! Chcesz się przyczynić do nieszczęścia setek zwierząt? Poczytaj: http://www.stoppseudohodowcom.org/ Chyba, że jest Ci to obojętne, i tylko chcesz się chwalić ile to na piesia wydałaś... A tyle jest nieszczęscia w schroniskach :(

Gość 100 Dla LabradorówPsy Górą
Cześć Martadela Jestem Twoim fanem ;) hehehe .. Kocham Spanielki A bella to słodziutkie imionko lubię Cięę !!! podasz GG.?? ;) ;) :) :) ;)

Gość psi fani
koffam pSiaczki ;) I Spanielki I Labradorki ;) Lubie zwierzęta.... Wszystkie !!!!!! nawet,te które nie są rasoWe ! ;) i nie z rodowodem kto kocha psy niech się zgłosi do tematu "Psy Górą" !!! PROSZE O komentarze ;)

Gość lo matko
A ja mam spanielke Fifi i jest to pies obronny :D :D

Gość Psi Fani
Zapraszam na mój temat smutny ale....sami zobaczcie "Psi Fani" ;(

Gość ŻADNEGO
Kochać psy to znaczy nie skazywać ich na cierpienie. Kupowanie nierodowodowych i popieranie tym samym pseudohodowli jest barbarzyństwem i czystym okrucieństwem...

Gość Marrgaritaa
Zamiast myslec, ktory najladniejszy lepiej wybrac sie do schroniska i zaadoptowac biednego pieska.

Gość niezobowiązująca sugestia
Labika oczywiście ! :D

Gość blablabalabalbajshjk
w sam raz temat na ten dzial - gratuluje pomyslowosci. moze chcesz z niego zrobic jakies fajne, modne wdzianko?

Po pierwsze pies bez rodowodu, nie jest psem rasowym, lecz w typie rasy!!! po co rozmnażać kundle?? skoro tylee jest ich w schroniskach? a po drugie czy wiesz, że labrador retriever jest psem \\, który wymaga codziennej dawki ruchu i pracy psychicznej ok. 3-4 godz? a po za tym te psiaki na allegro pod względem charakteru jak i wyglądu nie będą podobne do wzorca rasy

Gość psy sa fałszywe
kup lepiej kota

Gość tylko nie z allegrooo
zgadza się pies czy kot bez rodowodu to zwykły kundel podobnyw mniejszym czy większym stopniu do "oryginału'. To tak jakbyś kupiła torebkę bez metki np. Dior a ktoś ci wmawiał że to oryginał tyno nie ma metki. To tak jakby kupować kota w worku. Z takiego podejrzanego psa może wyrosnąć morderca. Tacy pseudohodowcy to rozmnżacze i często te psy to wynik rozmnażania kazirodczego!!!