Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdenerowana

nie jestem pewna czy byłam płodna

Polecane posty

Gość zdenerowana

witam sytuacja dla mnie bardzo stresujaca .. miałam okres 1 kwietnia .. 15 kwietnia kochalam sie bez zabespieczenia ..teraz czekam na okres .. w sumie powinien juz byc .. boli mnie brzuch i piersi pojawiło sie dzisiaj nawet krwawienie ale dosłownie kropelka i koniec a brzuch nadal boli .. najbardziej obawiam sie ciazy ..

Gość aaaaaaaaanula
Byłaś w połowie cyklu, mogłaś być płodna. Pamiętasz, czy miałaś śluz płodny lub jakikolwiek inny objaw dni płodnych? Zrób jutro rano test, jeśli jesteś w ciąży, to już powinno wykazać.

Moja poprzedniczka ma rację. Zrób test jeśli jesteś w ciąży z pewnością już wykaże.

tylko test może dać ci odpowiedź lub badanie krwi ale masz duze szanse na ciążę

Gość zdenerowana
nie wiem czy to ma jakies znaczenie ale bardzo czesto chodze do wc .. odaje mocz dosłownie co 15 minut juz nie wiem czy to stres czy .. cos sobie wmawiam

Gość aaaaaaaaanula
Ze stresu możesz sobie wmówić wszystkie objawy, idź rano po test i zrób sobie najlepiej z moczu po nocy - jest bardziej zagęszczony.

Gość zdenerowana
boje sie dowiedziec prawdy ale ta niepewnosc jest chyba gorsza wiec rano kupuje test :( trzymajcie kciuki miałam mase stresów teraz mam nadzieje ze tylko okres sie spozni ale wkoncu nadejdzie :(

Gość aaaaaaaaanula
Trzymamy kciuki, a Ty napisz rano, jak już będziesz po teście. Trzymaj się :)

Gość zdenerowana
dziewczyny zrobiłam ten test .. wyszło ze w ciazy nie jestem .. ale okresu nadal nie mam .. ciesze sie ze wynik wyszedł negatywny ale mimo wszystko nadal jakis tam strach ze moze test sie pomylił ale po takim czasie od wspołzycia powinien raczej byc wiarygodny prawda ??

Gość zdenerowana
jak to jest własciwie z tą wiarygodnościa testów ciązowych ??

Gość joojjj
mogłaś zrobić odrazu dwa rożnych firm - najwyżej zrób jutro jeszcze jeden rano - innej firmy i jak tez będzie negatwy to się wyluzuj i czekaj na okres...

Gość aaaaaaaaanula
Zrób test z krwi, jeśli nadal się martwisz, ale wydaje mi się, że testy apteczne są razej pewne i nie musisz się martwić :)

Gość kolejna schizuska
jeśli test wskazuje na to że nie jesteś w ciąży to nie jesteś w ciąży po co uprawiasz seks bez zabezpieczenia skoro potem są takie cyrki ?

Gość zdenerowana
włsanie leze w łozku z bolącym brzuchem :) dostalam okres huraa napewno juz nie bede taka nieodpowiedzialna . ten stres był okropny . Pozdrawiam was dziewczyny

Gość zdenerowana
a co do zabez[pieczenia sie .. stosowałam Jasmine tabletki antykoncepcyjne ale po 7 dniach mialam zawroty głowy takie ze musialam odstawic , pozniej probowałam plastrów Evra tez fatalnie sie czułam po miesiącu odstawiłam . Waze 50 kg i moja ginekolog mi powiedziała ze przy mojej masie ciała to kazdy hormon spowoduje fatalne samopoczucie , inny ginekolog mi powiedział to samo . . to ja juz nie wiem chyba tylko prezerwatywa mi została .