Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rolling stones

Malowanie pokoju

Polecane posty

Gość rolling stones

ile średnio zapłacę za zerwanie tapet, wygładzenie ścian i odmalowanie pokoju 18 metrów? fachowiec powiedział, że stawka 15 pln z metra, ale nie wymierzył jeszcze ścian. a ja sama nie umiem ich wymierzyć. nie chciałabym potem doznać szoku. orientuje się ktoś pi razy drzwi ile mnie to trzepnie?

mierzysz długośc sciany mnozysz przez szerokośc i to razy dwa pozniej robisz to samo z nastepnymi dwoma scianami odejmujesz powierzchnie jaką zajmuja drzwi i okna mnozysz przez 15 i juz:)

Gość rolling stones
tyle, ze w tym pomieszczeniu jest trochę załamań i jak je policzyć? a wnęki?. :/ boszzz, straszny laik ze mnie. :)

Gość rolling stones
agawa, ano pewnie trzeba by było. ;) mam nadzieję, że malowanie nie wyniesie mnie więcej niż tysiak...?

a mnie jeden pokój kosztował ok 50 zł sam maluje

Gość nfmgsn
eeee to jas wolalabym chociaz zaoszczedzic na zrwyaniu tapet to to zadna filozofiag

Gość link nie wchodzi
a skad jestes

Gość rolling stones
no tapety moge zerwac sama, ale wytynkowac sciany i je pomalowac to juz nie tak latwo

Gość link nie wchodzi
skad jestes?

Gość uupupupp
jakbyś chciała i miała czas, to sama z facetem byś to mogła zrobić w jeden weekend. plan dnia sobota śniadanie seks zrywanie tapet seks obiad wygładzenie ścian seks kolacja niedziela śniadanie malowanie seks ponowne malowanie bo na ścianach są wasze sylwetki ty jesz obiad, facet kładzie się do łóżka bo opróżniony :P już chodzić nie może

Gość uupupupp
to się daaaa. ja to sama zrobiłam. bo wtedy nie miałam nikogo do pomocy. wprawdzie nie zrobiłam tego zbyt dokładnie i musiałam poprawić jedną ścianę ale zaoszczędziłam sporool :)

Gość uupupupp
tzn. mówie o wygładzaniu ścian. na tym trzeba się bardzo skupić. A malowanie łatwizna.