Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eli***

Ściąganie na MATURZE

Polecane posty

Gość eli***

Witam Drogich maturzystów ; ) Mam pytanie , czy ściągacie na maturze w tym roku? Jeżeli tak to jakimi sposobami , podzielcie się z Nami swoim doświadczeniem ; ) A może nie warto ściągać bo zbyt dużo jest do stracenia... ?

Gość Ten tegesss
Czy możesz mnie oświecić, jak można ściągać maturze? Pomijając kwestię czysto praktyczne, jak ominięcie wzroku komisji egzaminacyjnej... to przecież nie wiesz, z jakiego materiału dadzą ci zadania. No chyba, że planujesz ściągać z laptopa podłączonego do internetu :-D

Gość bbbbbbartek
Ja ściągałem od koleżanki wczoraj na angielskim , od kogoś łatwiej ściągnąć niż ze ściągi ; p

Gość adaniewypada
ja też ściągałam na wosie od kumpla siedzącego przede mną ;)

Gość sfvfvrgrg
u nas sciagi mieli ludzie na polskim z przeroznych rzeczy,a potem byly podawane lawkami...dla chcacego nic trudnego

ten tegess - dla mnie to nie był problem na angielskim, zwroty wszystkie, mówię o liście.. :) i nie bałam sie komisji, moze dlatego ,ze ostatnia ławka.

Gość 182
a ja nie ściągałam od nikogo, bo na angielskim celowo przemieszali odpowiedzi, więc wolałam nie ryzykować, dziś wos był tak prosty, że nawet nie miałam się po co odwracać. a zresztą u mnie w szkole zajebiście dobrze pilnują :o

Gość llflfllf
Oczywiście durna młodzieży wiesz, że prace z jednej sali idą do jednego egzaminatora, i jak będziesz mieć takie odpowiedzi jak koleżanka to po maturze. Dwa, jak twój kolega obleje, a widział twoje ściąganie, albo się pochwaliłaś, będzie miał świetny powód żeby podważyć ważność egzaminu:(

Gość adaniewypada
ja się jeszcze nie spotkałam żeby ktoś kogoś wyfrajerował ;PP ściąga chyba każdy więc bez obaw ; ))

Gość eli***
A co mi grozi jeśli egzaminator zobaczy że się odwracam ? Czytałam artykuł że jest ciche przyzwolenie na ściąganie na maturze. Jutro mam niemiecki więc chciałabym chociaż sprawdzić sobie odpowiedzi z koleżanką..

Gość uupupupp
daj spokój. koleżanka będzie pewnie miała inną grupę. na ang były różne na niemieckim też. nic ci to nie da. jeszcze zmienisz na złe.

Gość ewaaaaaaa
ej nie stresuj się bo wszyscy się konsultują i ściągają od siebie ;P

Gość saddamhusajn
co do ściągania to tylko jedno jest pewne: publiczne chwalenie sie nim to szczyt głupoty:o🖐️

Gość Nowa w miescie prawdziwa
jak pisalam mature to tez byli tacy madrzy co sciagali a potem sie okazalo ze dostalismy rozne estawy i pytania byly pomieszane :D

Gość gość
sciagadlugopis.pl dlugopisy do sciagania