Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dhthgfnyytr

czy ktoś ZEMDLAŁ PRZY PIERWSZYM RAZIE?

Polecane posty

Gość dhthgfnyytr

właśnie czytam w internecie opinie na temat pierwszego razu... jestem dziewczyną i na samą myśl o tym, że może polać się krew i wystapić ból robi mi się słabo:O bardziej przeraża mie tak rew niż ból jak w czuję się w sytuację to mam ciarki na plecach. może moje ytanie jest głupie, ale czy któraś z pań zemdlała kiedykolwiek z tego powodu?

Gość dhthgfnyytr
przepraszam za błędy;) no nie wiem, może to kwestia namiętności, ale jak teraz o tym myślę to robi mi się słabo :)

Gość annabella pypeć
Nie, tzn. chyba nie, bo nie pamiętam dokładnie - miałam straszliwe torsje i rozwolnienie oraz niekontrolowane skurcze mięśni prążkowanych, ale poza tym udało mi się zachować przytomność. Odwagi!

Gość dhthgfnyytr
annabella chcesz mnie wpędzić do grobu:) ale możecie się smiać, wiem, że to smieszne;) jestem po prostu ciekawa

nie wszystkie kobiety krwawią, a mnie nawet nie bolało i za I razem mialam 2 orgazmy :P

Gość dhthgfnyytr
minka, zapewne jest czego zazdrościć;):P wiem, że nie wszytskie kobiety krwawia, to samo ma się do bólu, jednak ja przeczuwam ż eu mnie nie będzie tak łatwo, ja zawsze mam w życiu pod górkę:P

Gość Santinaaa
Wydaje ci sie krwi jest malo tak ciupenke a bol hm troszke jest ale da sie przezyc rozluznij sie to pomaga

Gość dhthgfnyytr
spokojnie, ja się do tego nie przykładam przez najbliższe pół roku;) czuję że nie jestem jeszcze gotowa na takie rzeczy, choć nie wiem jak sprawy się potoczą;)

najwazniejsze jest przygotowanie. Najczesciej sie robi to z osoba która dobrze znasz, wczesniej poznaliscie swoje ciała uprawiajac petting. Ty tez powinnas znac swoje potrzeby co lubisz itd. Nastawienie to połowa sukcesu, ja byłam podekscytowana, takze to było pozytywne zdenerwowanie