Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość intruz

test ciazowyu

Polecane posty

Gość intruz

Gość intruz
czy mozna wykonac test po poludniu? czy to cos zmienia?

zalezy ile dni minelo od spodziewanej miesiaczki. no ale zawsze, lepszy jest ten z samego rana, pierwszy

Gość joojjojojjj
no zasadniczo zmienia bo największe stęzenie homony jest w porannym moczu - tym pierwszym po wstaniu - i wtedy test jest w stanie wykryć wczesną ciąże - owszem popołudniu można zrobić ale jak wyjdzie negatwy to i tak będziesz się gryźć czy nie wykryło jeszcze itd więc lepiej poczekać do rana - chyba że okres spóźnia ci się już dłuższy czas to wtedy o każdej porze dnia powinien wyjść wiarygodny

Gość intruz
nie okres mam dopiero dostac ale nie wytrzymam z tych nerwow... a no wiec do zaplodnienia powinno dojsc jakies 8 dni temu

eee...no to radzilabym poczekac jakies nie wiem 6 dni. wytrzymasz. wynik bedzie pewniejszy-to tez wazne.

Gość intruz
no tak wiem ale po prostu umieram na sama mysl ,ze moge byc w ciazy ;| wiem ,ze to okropne ale mam dopiero 19 lat i nie chce sobie na samym poczatku 'marnowac' zycia wiec watpie ,ze te 6 dni jeszcze wytrzymam

niedawno bylam w tej samej sytuacji ale..dzisiaj wlasnie dostalam okres:) jak amsz 19lat...to skup sie na maturze, ja tak zrobilam. jakos udalo mi sie odczekac troche, zrobilam test-wyszedl negatyw. noi dziisiaj okres. huhu

Gość majeczka90
oj nie dam rady tak dlugo... a jaki test polecacie jak na ten 8 dzien? potem moge jeszcze test powtorzyc ale teraz chce sie uspokoic

Gość ter
mozna zrobic test przed spodziewanym okresem czy to cos zmieni? jakie sa oznaki wczesniej ciazy i kiedy wystepuja?