Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mixer zelmer

CZY WASZ FACET TEZ TAK MA-------NIE WIEM CO ROBIC

Polecane posty

Gość Mixer zelmer

Moj Mich uwielbia wachac moje majtasy, nozki , skapretki...itp nie przeszkadza mu to ze mam okres i wcale nie krepuje sie gdy sie przy nim tak rozbieram!!! Jak wyganiam go z łazienki to sie wkurza bo nie moze popatrzec na tampona albo podpaske!!!! dla mnie masakra!!!! mowi ze mogłby ze mna zrobic wszystko i wszedzie pewnie naewt jakbym zrobila na nego kupe to by sie ucieszyl..!!! ostatnio usłyszałam nawet ze gdy jest podniecony to jest zolny dosłownie zrobic i zjesc wszystkoooooooooo......!!! czy wasi faceci tez tak maja

mój nigdy, ale to nigdy nie pokazał że się mnie brzydzi itp- bez oporów całuje moje nogi (nawet jak nie są tuż po kąpieli), bawi się moją cipką kiedy mam okres(na szczęście noszę tampony :D ) ale nie zauważyłam u niego aż takiego...hmm, zaangażowania jak u Twojego ;) i nie wymaga ode mnie żebym wymieniała przy nim tampony itp, ale nigdy by go to nie odepchnęło

Gość mirus girus
ta a moje skarpetki to kto bedzie wachał ale z was cwaniary

Gość no moj tez lubi
calowac mi stupki i lubi zuzyte majtki moje ale nie wiem dlaczego :o i tez jest zly jak nie chce mu poakzac jak zmieniam podpaske:o tez mnie troche dziwi jego zachowanie ale jeszcze nie jest az tak zle ;)

Gość no moj tez lubi
sorki mialo byc STOPKI

mój ma podobne zachowania ,nawet mi robi minetkę podczas okresu i potem ogląda się w lustrze. Początkowo mnie to krępowało ,ale teraz nie