Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość melanija

ja chce wracac a on nie

Polecane posty

Gość melanija

Gość anka to ty
???

Gość melanija
poradzcie cos, chce wrocic do Polski i zaczac tam studia, jestem w Anglii wystarczajaco dlugo,zarobilam pieniadze ktore chcialam,problem w tym ze poltora roku temu poznalam tuytaj chlopaka i mieszkamy razem, on nie chce wracac nawet nie bierze tego pod uwage przez najblizszy czas

Gość arabeska01
mam tak samo:(((( tylko,ze on jest moim mezem...

Gość rodzice maja obowiazek
bo nie jest glupi i tyle, po co wracac do tego gowna??

Gość melanija
arabeska , a co robisz, gdzie pracujesz? nie chce tutaj ukladac mojej przyszlosci, dodatkowo jestem w takiej sytuacji,ze pracuje w barze i mam tego dosc,a nie wiem czy zwlaszcza teraz znajde inna prace...

Gość ja mam odwrotnie
chcę jechać do Holandii a on nie :( On ma dobrze płatną pracę tutaj więc się nie dziwie ale ja już mam dosyć pracowania za 800zl :o Jadę za miesiąc, decyzja podjeta...

Gość arabeska01
melanija -ja pracuje w administracji/recepcji, nie narzekam na prace, nie zyjemy od 1go do 1go, mieszkamy w fajnym mieszkanu, moj maz tez ma dobra prace, ale ja sie tutaj dusze...jestem tu juz 4lata, ale czuje sie obco!! to nigdy nie bedzie moj dom, bede zawsze tylko imigrantem:(( i to w dodatku moja ostatnia para przyjaciol zwija sie do PL pod koniec roku...

Gość Radotworca
Znajdz sobie innego faceta, myslisz, ze tylko ten jeden sposrod 3 mld zyjacych na swiecie jest dla Ciebie przeznaczony. Na pewno sa inni, ktorzy beda dla Ciebie bardziej odpowiedni :) ... i pewnie bardziej przystojni.

Melanija- a myslalas moze o studiach w UK? Moze to jets rozwiazanie? Przynajmniej na razie. Sa wiecej warte niz studia polskie. Skoro masz odlozone pieniade to czesc z nich moglabys przeznaczyc na nauke. Moze w tym czasie wyjasni sie jakos sytuacja z chlopakiem

Gość melanija
Arabeska - ja mam to samo,ciagle czuje sie obco...chcialabym miec juz to swoje miejsce na ziemi...a tutaj ciagle nie u siebie...

Gość melanija
madziulka - wiele razy myslalam o studiach w UK ale moj angielski nie jest az tak dobry,zebym czula sie na silach studiowac po angielsku, wiem bo juz probowalam...