Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bozennaa28

Lekarzektórych czlowiek boi sie coś zapytac, bo staja sie niemili- znacie ??

Polecane posty

Gość Bozennaa28

Tez macie w swoich miastach niemilych lekarzy ktorzy zaraz wrzeszcza lub sie naburmuszaja jak czlowiek cos zapyta o swoja chorobe lub chce wiedziec cos wiecej??? Ja chodze do takich lekarzy prywatnie.. mam takie dwie lekarki- sa bardzo dobre, slynne na cale miasto, ale charaktery maja tak paskudne ze szkoda gadac. Czlowiek nic nie moze ich sie zapytac bo zaraz podnosza glos, albo naburmuszaja sie. Sa takie ze nic nie wolno ich sie spytac- mimo ze gto prywatna wizyta i placi sie!! Pojebane sa, ale co zrobic.. jak dobrze lecza to trzeba do nich chodzic. Tak to bym nie chodzila do nich. U was w miastach tez sa takie bufony??

Gość ghfjfjfjf
no widzisz, ja mysle ze moge w kazdej chwili umrzec a nie wiem co robic bo zagmatwana sprawa fobia spoleczna- lęk przed telefonowaniem; musze przeciez zadzwonic ku... ja powinnam juz byc w szpitalu dawno temu a moj stan zdrowia sie pogorszyl glupia matka- nic nie wie o chorobie i musze to przed nia ukryc bo inaczej bedzie mnie dreczyc psychicznie, ale jak? na pogotowie nie mam po co dzwonic, bo kiedys mnie chcieli odwiezc do najblizszego szpitala a tam nie bylo nawet tego oddzialu na ktorym powinnam sie byla znalezc wiec zanim by mnie stamtad przetransporotwali do tego wlasciwego szpitala na pewno rodzinka juz by byla przy mnie a ja to muisze tak zalatwic zeby sie nie dowiedzieli o chorobie musze najpierw pogadac sam na sam z lekarzem zeby nic nie mowil rodzinie i pozostaje mi jedynie zadzwonic na ten oddzial (na ktorym powinnam lezec) pytanie tylko czy pozwola mi ot tak przyjechac?? no i gdybym tam dzwonila to pewnie w jakich poznych godzinach bo wczesniej bedzie ordynator a on nie jest zbyt przyjemny na skutek tego ze mnie "matka" maltretowaal psychicznie stalam sie osoba nadwrazliwa na krzyk, krytyke, co ludzie o mnie pomysla, nawet lekkie podniesienie glosu czy tez wyczucie u kogos poirytowania do tego stopnia ze nie zalatwilam jeszcze tak waznej sprawy; sprawy zycia i smierci co ja mam zrobic zeby znalezc sie w szpitalu i zeby rodzina nie dowiedziala sie ze tak dlugo jestem chora? myslicie ze pozwola mi przyjechac ot tak na ten oddzial? wczesniej bylam operowana w tym szpitalu ale na dzieciecym i jak myslicie o ktorej ordynatora juz na pewno nie ma w szpitalu?

Gość ghfjfjfjf
odpowiedzcie mi, blagam

Gość Robila miejsca
Znam takich bufonow u mnie z miasta, ale nie chodze bo lubie milych lekarzy a nie takich bufonow

Gość ghfjfjfjf
i obawiam sie tez potem ze w karcie wypisowej napisza ze cale 4 miesiace chora jestem a moja "rodzina" nic o tym nie wie boje sie ze to wyjdzie na jaw i ze w kazdej chwili szlag mnie moze trafic

Gość ghfjfjfjf
na tym forum są ludzie czy potwory? pomoze mi ktos????????????????????

Gość ghfjfjfjf
??

Gość ghfjfjfjf
up

Gość ghfjfjfjf
???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Gość MELiBA
U mnie w Bydgoszczy jest taka bardzo dobra pani dermatolog-alergolog. Świetny, kompetenty lekarz, dobrze leczy, ale wredma małpa z niej jest. Jak tylko czlowiek coś się zapyta, ma jakieś wątpliwości to zaraz krzyczy: A co pani medycynę konczyla, że taka mądra jest? To się dzieje w gabinecie prywatnym :O

Gość ghfjfjfjf
coz, pokazalisie ze tylko wygladadzie jak ludzie rajcuje was pewnie to ze moge umrzec w kazdej chwili i vice versa zycze wam swinskiej grypy i wielu nieszczesc:p i nie zapomnijcie isc w niedziele do kosciola "katolicy"

Gość ghfjfjfjf
zegnam i "dziekuje" za pomoc

Gość advancee
taaaa

Gość Here it is
U mnie jest taka ortodontka- bardzo dobra ale kultury nie ma za grosz. Nie mozna nic sie zapytac bo zaraz morde drze i ze podwazam jej kwalifikacje. Debilka.

Gość Aaliyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
nie trafiłam jeszcze na takiego lekarza ale z pewnościa bym go zjechała, łachy nie robi ze odpowie na pytanie zwłaszcza jak płace za wizyte, dzis zwykli ludzie duzo wiedza z netu, czasem wiecej niz lekarz dlatego tak ich to wkurza ;) ghfjfjfjf jesli jesteś pełnoletnia to lekarz nie ma obowiazku zawiadamiać rodzine, powiedz ze sobie nie zyczysz i juz ;) no i zdrowia !!!!!!!!!!!!!!

Gość ghfjfjfjf
Boze ale chodzi mi glownie o to czy moge przyjechac ot tak na ten oddzial? Chce zadzwonic i zapytac ale jak mi kaza dzwonic wpierw na pogotowie to co wtedy????? dzieki za odp bo myslalam ze wszyscy w dupie mnie tu maja

Gość wkurzona do sześcianu
Jak wyłaczyć ta badziewską reklamę Vitacousine? Wrrrrrr