Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość olakra1

pomocy

Polecane posty

Gość olakra1

Witam! Mam lewostronne skrzywieniekręgosłupa w przejściu piersiowo lędźwiowym. Pogłębienie kifozy piersiowej. Osteofity przednich kraw,edzi trzonów kręgów piersiowych. Osteofity prawobocznych krawędzi trzonów kręgów piersiowych na poziomach: Th6-Th7, Th7-Th8,Th8-Th9, duże na poziomie Th-9-TH10. zmiany zwyrodnieniowe w stawie poprzeczno żebrowym prawym na poziomie th10. zmiany zwyrodnieniowo-wytwórcze na przednich i bocznych krawędziach trzonów L3-L5. zmniejszenie lordozy szyjnej. niwielkie zwężennie przestrzeni międzykręgowych C4-C5,C5-C6, z drobnymi osteofitami na przednich krawędziach trzonów kregów sąsiadujacych z przewężonymi przestrzeniami. Osteofity na tylnej powierzchni łuku przedniego kręgu szczytowego. Drętwieją mi ręce odczuwam ciągły ból w klatce piersiowej, częste ataki rwy kulszowej - pomimo rehabilitacji. Neurolog nie podjął leczenia stwierdził, że z tym trzeba się nauczyć żyć. Właśnie byłam na komisji dostałam świadczenie rehabiliatcyjne na 3 m-ce, oraz skierowannie do sanatorium w ramach prewencji rentowej. Lekarz orzecznik był zdziwiony, że nie miałam rezonansu. Lekarz prowadzący niechce mi dać skierowania. Rano nie mogę wstać z łóżka wszystko boli. Zabiegi nie pomagają, ćwiczę chodzę na basen. co jeszcze robić.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować