Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bolący policzek

Bolący policzek i głowa z tyłu głowy po tej samej stronie- co to moze byc???

Polecane posty

Gość Bolący policzek

Od ponad miesiaca miewałam bole głowy z tylu po prawej stronie i mialam ból policzka. Poszłam do internisty-przepisal mi leki twierdzac ze to zatoki. Wzielam leki, nie pomogly, bol byl nadal. Poszlam znow do internisty-skierował mnie do laryngologa. Poszlam do laryngologa-laryngolog przepisal mi mase lekow w tym antybiotyk. Wszystko wzielam. NIestety bol nadal odczuwalam.POszlam znow do laryngologa- skierowal mnie na rtg zatok. Zrobilam te zdjecie , poszlam znow do laryngologa- lekarz powiedzial ze zatoki sa czyste a ja jestem przewrazliwiona. Policzek mi nadal napierdziela i glowa z tylu glowy tez. Czy ktos moze mi powiedziec co to moze byc??? Dodam ze zeby mam zdrowe.

Gość okulraki
Moze cos z oczami

Gość ghfjfjfjf
a gówno mi nikt nie pomoze :p

Gość ale antena koniecznie
zapalenie przyusznic

Gość kobieta antydziwka
moze to tez ma zwiazek z cisnieniem wewnątrzczaszkowym, jak sama potylica boli moze kiedys dojsc do wylewu jesli bedzie sie to powtarzac i co to za lekarz który twierdzi ze zatoki sa z tyłu :O

Gość kobieta antydziwka
ale róznie sie to dzieje... moja kolezanka przez wiele miesiecy CODZIENNIE cierpiala na ból głowy w dodatku nie dało sie go zwalczyc tabletami, caly czas chodzila otumaniona, lekarze dawali jej leki... robi przeswietlenia glowy.... w koncu dentysta jej powiedzial ze wyrosna jej zeby madrosci (co tez sie stalo) i musi to przeczekac :D

Gość bolący policzek
To co mm z tym zrobic????

Gość kobieta antydziwka
chodzic od lekarza do lekarza który w koncu postawi prawidlowa diagnoze, widocznie studia to za malo zeby byc profesjonalistą.....

Gość Here it is
To moze byc gronkowiec. Zrob badania w tym kierunkul.

Gość kobieta antydziwka
to juz chory czlowiek, pacjent ma wiedziec w którym kierunku ma robic badania... ten kraj jest chory pod kazdym wzgledem...........

Gość Bolący policzek
Sluchajcie jestem zalamana. Własnie zmierzylam sobie cisnienie i mam 150/100 a rano mialam 130/100. Ludzie czy to moze byc nadcisnienie i takie objawy? W tak mlodym wieku? W Wieku 23 lat? Zalamana jestem. Nie wiem czy mam isc do lekarza i prosic o skierowanie do neurologa i w tym kierunku sie przebadac czy w strone cisnienia!!