Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia_e

Boli mnie cala prawa strona ciała

Polecane posty

Gość kasia_e

Posłuchajcie zauwazylam coś u siebie takiego, juz jakies 2 lata temu, ze boli mnie stopa jak na niej staje, z zewnatrz wszytsko w porzadku, a ja czulam jakby mnie w srodku cos kuło. Potem taki tepy bol przemiescil sie wyzej w nodze, teraz po dwoch latach czuje taki tepy bol w biodrze, a kilka dni temupoczulam i tak mam do teraz boli mnie tak tepo cala reka i nawet jeden opuszek palca. Nie wiecie co mi moze byc? Jutro ide do lekarza, ale moze mnie jakos pocieszycie. Acha jak kupuje soebie cos na stawy, to wtedy nic mnie nie boli, ale jak nie biore nic na stawy wlasnie, to zaczyna mnie bolec.

Gość kasia_e
ostatnio siedzialam na balkonie kiedy strasznie wialo, niby bylo ceplo, bo slonce swiecilo, ae nie wiem czy to z powodu przewiania, ta kreka mnie tak boli razem z ta cala prawa strona.

Gość kasia_e
prosze Was podpowiedzcie mi cos

Gość nie martw się__
to moze być coś niegroźnego, jak skrzywienie kręgosłupa

Gość kasia_e
mam skolioze od dziecka, nawet jako dziewczyna 20 paro letnia, leczylam ten kregoslup, bo bardzo mnie bolal, teraz mam 41 lat i kregoslup niby mnie nie boli. Troche sie obawiam.

Gość Here it is
Gronkowiec!!!

Gość kasia_e
gronkowiec?? i da sie to wyleczyc?

Gość kasia_e
a moze ktos kto mial podobne objawy odezwie sie, albo jakis lekarz?

Gość kasia_e
a moze to jakis paraliz postepujacy

Gość pomozcie prosze

Gość tomek8828
mnie cała prawda strona torgnie zaczęła mnie bolieć głowa. potem poczułem ucho.zgięcie w ramieniu przy łokciach, w okolicach prawej strony zębów, zbięcia w nadgarstku(dodatko mam tam GAMBLION czyli rozlana chrząstka stawowa, i w tym momencie czuje również kolano, ostatnio budzę się w nocy i jak swędzą mnie mięśnie po prawej stronie miednicy, i w uchu i oko prawe 13ego mam ortopede, żeby dostać skierowanie mam przepukline po prawej stronie kręgosłupa (choć ja bardziej odczuwam wrażenie że jest po lewej) może to jakiś właśnie paraliż pozdrawiam, T

Gość gość
Tak dla poczytania, może kogoś zaciekawi, bo mnie zainteresowało: Wszystkie dolegliwości ciała fizycznego, są skutkiem braku harmonii ciał subtelnych. Jeśli często opanowuje człowieka nienawiść, smutek, żal, zazdrość i inne negatywne myśli, uczucia, czy emocje, to za każdym razem, coraz bardziej niszczy swoje ciała subtelne. Po pewnym czasie te zanieczyszczone energie, znajdujące się w ciałach subtelnych, schodzą na ciało fizyczne, poprzez różne dolegliwości. Nieprawidłowe działania, myśli, negatywne emocje i uczucia, powodują dolegliwości i tylko sam człowiek jest za nie odpowiedzialny. Duża różnorodność dolegliwości, spowodowana jest przez różne przyczyny, jakie człowiek wywoła. Inne dolegliwości odczuwa kiedy, nie może komuś wybaczyć, inne kiedy jest ciągle pełni zazdrości, a jeszcze inne kiedy na przykład. źle się odżywia. Najistotniejsze w tym wszystkim jest to, że to sam człowiek tworzy je sobie i sam jest za nie odpowiedzialny. Również i sam może się ich skutecznie pozbyć. Powinien to jednak chcieć zrobić sam. Nie jest to proste, ale do wykonania. Jeśli dolegliwości ma małe dziecko, oznacza to że rodzic powinien popracować nad sobą. Zaczerpnięte z bloga: http://przygoda-z-duchowoscia.blog.pl/