Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdesperowana..............

Czy można śledzić wysyłanie sms-ów na wskazany nr. tel...

Polecane posty

Gość dcfgle
lepij od razu po prostu zostaw tego faceta, któemu nie ufasz, lub jełsi to on straszy Cię tkaimi bzdurami, to też uciekaj. W żadnym wypadku ten układ nie ma szansy. Bo jak się domyślam chodzi o relację mesko-damską?

Chodzi o układ damsko-męski... Wiem, że wysyła sms-y ale wiem to z miesięcznym opóźnieniem ( z bilingu - niestety doszło do tego, że ja sprawdzam :( Na codzień udaje, że gra na telefonie... A ja chcę go przyłapać na gorącym uczynku, bo potem on wszystko szybciutko kasuje z telefonu i wyłącza go...

Gość Aaliyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
no przeciez Twój facet ewidentnie kręci i oszukuje, ja bym nie potrzebowała dowodów, poza tym masz je bilingu co z tego ze z opoznieniem

To nie takie proste. On jest account executivem, musi się kontaktować z wieloma klientami i klientkami, twierdzi, że w sprawach służbowych. Niestety mam przeczucie, że nie do końca. Po co kasuje wszystko z telefonu...

Czy można śledzić wysyłanie sms-ów na wskazany nr. tel... Moja koleżanka miała taką sytuację, że myślała, że ktoś ją śledzi... bo za każdym razem, kiedy zadzwoniła do swojego kochanka (...) żonatego, za minutę dostawała głuchy telefon...

Gość aneczka323444444
http://phone-spying.blogspot.com jak musiałam pilnowac dzieci to korzystałam z tego.. po ang. niestety ale mozna sie polapac :) wpisujesz tam swoj nr i sie aplikacja pobiera na tel. potem podajesz nr osoby i gra gitara :)

Gość gość
dla dzieci najlepszy jest aplikacja "Śledź" wysyła pozycję telefonu, rozmowy i sms`y na adres email. Bardzo łatwa instalacja po prostu wystarczy wgrać na telefon dziecka i wpisać email na który mają być wysyłane raporty z pozycjami. Tu jest filmik na ten temat: http://www.youtube.com/watch?v=4gmcpgTmEYY

Gość gość
Hmm, coś takiego raczej nie jest możliwe. Możesz za to śledzić jego miejsce pobytu, ja (dla innych celów niż Twoje) korzystam z aplikacji ikol X http://ikol.pl/lokalizacja-telefonu/ - pokazuje trasy podróży zarówno Twojego telefonu, jak telefony innych osób. Bardzo przydatna.