Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolinka9188

czy przez usg brzucha ginekolog

Polecane posty

Gość karolinka9188

sprawdzi czy jest sie dziewica? prosze o rade ;*

Gość nie sprawdzi
nie na 100%

Gość ile masz lat dziecko
ze takie pytania zadajesz ?

Gość karolinka9188
bo dzis mialam tragicznie xD moglam miec dopochowe albo usg brzucha :p a mama ze mna szla :P wiec wyszlo tak ze jestem jeszcze dziewica :P ufff

no właśnie tak myślałam, kolejna idiotka która nie myśli ale sie seksi.... a potem albo boi się że się wyda że nie jest dziewicą albo co miesiąc zakłada topic pt "czy mogę być w ciąży"

Gość karolinka9188
a jeszcze takie pytanie. jak pojde do gina i powiem mu ze jestem dziewica a tak naprawde nie ejstem to ajkie on mi badania przeprowadzi?

co ty taka skromna..... trzeba było przy Mamie ginowi powiedzieć że już się ostro rżniesz i może Ci zrobić usg waginalne a Ty skromniutką pannę udajesz

gin nie zrobi nic czego Twój chłopak już Ci nie zrobił ;-)

ponos konsekwencje swojego czynu - nie balas sie uprawiac sex a boisz sie do tego przyznac dorosnij

Gość karolinka9188
nie WLASNIE MYSLE ! i nie zakładam topikow :/ bo sie zabezpieczam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak nie weisz to nie osadzaj :/

zabezpieczasz się ? niby jak skoro nawet nie masz pojęcia jak bada ginekolog ? niech zgadnę: czasami uprawiacie stosunek przerywany a czasami jak Twój chłopak jest przy kasie kupujecie gumki, tak ? zaimponowałaś mi swoim doświadczeniem życiowym i przeogromną wiedzą nt fizjologii człowieka

Gość karolinka9188
nie uprawiam seksu przerywanego bo to zadna antykoncepcja ! wlasnie przez seks przerywany najwiecej dzieci sie rodzi. a poza tym nie ze jest przy kasie czy nie :/ zawsze ma kase wiec kupimy nie robimy tego czesto a poza tym ja tez sie zabzpieczam...

Gość karolinka9188
i co zatkało pi*zdo ?

ty się zabezpieczasz ? niby jak skoro przedtem u gina nie byłaś ? kupujesz tabletki od koleżanki ?

pizda to ty jesteś do tego młodociana i tępa

Gość karolinka9188
jestes nienormalna xD bylam u gina !!!!! kto ci powiedzial inaczej ;|? jeszcze dziewica bylam ! poprosilam o jakas natykoncepcje na przyszlosc!! bo wiedzialam ze chce zaczac to robic :/ !! co nie wolno tak?!!!!

byłaś u gina i nie wiesz czy na usg widać czy ktoś jest dziewicą ? mnie wyśmiewasz a sama jesteś głupia jak but

przeczytaj sama co napisałaś " jeszcze takie pytanie. jak pojde do gina i powiem mu ze jestem dziewica a tak naprawde nie ejstem to ajkie on mi badania przeprowadzi? " skoro byłaś już u ginekologa to chyba powinnaś wiedzieć jak bada i czy jest w stanie się zorientować czy jesteś dziewicą czy nie.... gdyby głupota miała skrzydła latałabyś jak orzeł

Gość ale to milutko
:O i co się czepiacie tej dziewczyny?? Zakładam że wy macie już kilkuletnią posuchę w kwestii seksu skoro tak na nią najeżdżacie....ah ta zazdrość starszych pań....

skoro śmieszy mnei czyjaś głupota to oczywiste jest że sama jestem starą babą której nikt nawet kijem nie tknie..... co za świetny zmysł dedukcji Dr. Watsonie....

Gość ale to milutko
Dzięki:* Zdawanie pytań nie jest przejawem głupoty, a głupota nie jest domeną młodości. Na tym forum (i nie tylko) także wiele dorosłych, dojrzałych kobiet zadaje pytania które są kuriozalne i absurdalne. Po co tyle złośliwości??? Nikt nie każe Ci odpowiadać na pytania które w twoim mniemaniu są glupie.

Gość huhuhu
kazdy kiedys zadal jakies glupie pytanie, Ty napewno tez wiec prosze Cie, oszedz sobie tego sarkazmu. Skoro sa osoby ktore chca odpowiadac na te pytania to co to za problem? Chyba od tego wlansie ejst forum nie? OD ZADAWANIA PYTAN