Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ze_niby_ja_ona

POMOZCIE!!!!!

Polecane posty

Gość ze_niby_ja_ona

bylam z nim umowiona na 16 w sobote. ale przed wczoraj sie wkurzylam i odwolalam to. tzn. powiedzialam ze jade do cioci na urodziny. od wczoraj z nim juz rozmawiam normalnie i nie jestem na niego wkurzona. a dzis go widze na przystanku. no to sie pytam gdzie jedzie (w smsie) a on do mnie ze jedzie bo musi cos odwolac zwiazane z nami z 16. czyli mial dla mnie cos zaplanowanego a ze ja mu powiedzialam ze nie moge to pojechal to odwolac. to ja mu napisalam ze mam czas w sobote. a on powiedzial ze juz odwoalal i jedynie moze zamienic to na sobote 23. to ja sie zgodzilam. no ale przypomnialo mi sie ze nie moge w tamta sobote. no i do niego dzwonie i mu to mowie a on do mnie ze aha ok to ja koncze bo nie jestem zajety. kurde jestem zalamana. to mialbyc dzien w ktorym mielismy zaczac byc para oficjalnie. ;( nie mam pojecia co dalej zrobic. ;(

Gość ze_niby_ja_ona
no wlasnie nie wiem. juz nigdy tego nie zrobie ;( ale teraz jestem po prostu zalamana ;(

Gość ze_niby_ja_ona
bo sie na niego poprzedniego dnia wkurzylam.

Gość fdfdf
Nie rozumiem takich gierek. I też mnie to wnerwia. Dziewczynie zależy, chłopakowi zależy, a ta odkłada, żeby zaelżało mu bardziej. Można sięna takim zachowaniu tylko przejechać, jak się chłop wkurzy. Bo może to odczytać jako olewanie i pomyśleć, że Ci nie zależy.

Gość ze_niby_ja_ona
przeszlo mi to wkurzenie juz przed tym jak sie dowiedzialam ze cos dla nas zaplanowal. nie wiem co mi strzelilo do glowy zeby mu to powiedziec. ale wiem ze teraz jest na mnie bardzo wkurzony... ;( i nie wiem co dalej z tym zrobic.

Gość ze_niby_ja_ona
ehhh... beznadziejna sprawa ;/