Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joikl

O masakra

Polecane posty

Gość joikl

za zaleczenie jednego zeba zaplacilam 120 zl :O wy tez teraz tyle placicie ???

Gość iuyyyyyyyyyyy
za plombe zapłaciłam 200 :O

Gość o ret naprawde
Ja tam nic nie płace, bo mam jest stomatologiem :P

Gość mandziula
ja za kanalowe leczenie zaplacilam 150

Gość o ret naprawde
*bo mama

Ja ostatnio zapłaciłam 800 zł za porcelanę.

Gość No masakra
tyle zdzieraja ci dentysci ze niech i cholera weźmie!!Czuja sie jak bogowie-chamstwo!!!Włożą do zęba materiału że ledwo widac gołym okiem i kazują bulić.Niecierpie ich!!Najwieksi zdziercy wśród lekarzy!A poszukajcie ile te materialy kosztują-pare złotych.Gdyby byli uczciwi to za leczenie i plombę nie wzieliby wiecej niż 50 zł.

Gość joikl
no dokladnie, a jak to ejst z ta porcelana, dziekiniej zeby sa bielsze? no i na ile ona starcza ? mialam plan zeby wyleczyc wszytskie zeby i je wybielic, podciac, i ejdnego nadbudowac, ale wybielanie bardzo oslabia zeby no i jest drogie ;/ Starsznie zdieraja kase, masakra , myslalby kto bo dentystami sa

Hehe za jedną licówkę na zębie to zapłaci się 400 zł... :D Ja zapłaciłam 800 zł za wstawienie u jednego zęba korony porcelanowej.

Gość joikl
aha ;/ chyba mnie nie stac ;] jeszcze nie pracuje, i meiszkam z rodizcami, wiec niemoge ich tak naciagac, wystaczy, ze oplaca mi leczenie i nadbudowanie , oraz wyrownanie. Jakbym byla jaks aktrka, to napewno bym mogla sobie (a nawet nalezaloby) pozwolic na takie rzeczy :] w tedy mialabym sliczny usmech, a tak to pogodze sie z tym co mam ;]

Gość no chyba upadliscie na glowe
moja mama jest stomatologiem..pracuje po 8-12h dziennie.. pol nfz pol prywatnie..zarabia cos 4 tysiace max miesiecznie..to duzo?????niepowazni jestescie, sprobujcie tyle pracowac i to przy tak dokladnej i meczacej pracy...to zobaczymy...przypomne ze wiekszosc lekarzy typu laryngolog ginekolog robi badanie w 10- 15 minut i to wszystko..i tez 100 biora..a stomatolog musi sie napracowac to jest b meczaca i precyzyjna ROBOTA i trudna,wiec juz przestance pieprzyc..

Gość joikl
sadzilabys inaczej gdyby twoja mam miala zupelnie inny zawod ;] napewno malo tez nie zarabia ;] w porownaniu do innych rowneiz ciezkich prac . A czy jest az tak meczaca to nie wiem, moze i precyzyjna i odpowiedzilana, ale nie meczaca sadzac po mojej dentystce to czesto sbie odpoczywa i podrozuje :)

Gość joikl
sadzilabys inaczej gdyby twoja mam miala zupelnie inny zawod ;] napewno malo tez nie zarabia ;] w porownaniu do innych rowneiz ciezkich prac . A czy jest az tak meczaca to nie wiem, moze i precyzyjna i odpowiedzilana, ale nie meczaca sadzac po mojej dentystce to czesto sbie odpoczywa i podrozuje :) A zeba nie robila mi nawet 30 minut :)

no sorry, ale 8 godzinny wymiar pracy ro standard :D a coraz częściej standardem jest 12 godzin :D

Gość zęby niestety kosztują

Gość joikl
inne zawody tez potrafia byc pracochlonne i o nico bardzej meczace, a jednak sa niedocenione

Gość DEDYKOWANY PRZEZ UE.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>TEST IQ MENSA>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Interesuje Cię, jak wysokie masz IQ ? Zmierz swoje IQ w wysokojakościowym teście. Rozpocząć Test IQ: http://www.iq-test.pl/?d=888 LEPIEJ WIEDZIEC JUŻ DZIŚ JAKIE MASZ IQ, NIŻ DOWIEDZIE Ć SIĘ OD KOGOŚ INNEGO JUTRO !!! >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>TEST IQ MENSA>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

ja ostatnio za zaleczenie jednego zęba, ktore trwało 15min zapłaciłam 100zł :o

Gość no masakra
a za wyrwanie zęba to za co 100zł?? no ? ile to do cholery trwa? Nie pieprzcie głupot-dentysci to zdziercy!!!!!