Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mocno zalamana mama

po porodzie chodzę... w pielusze...

Polecane posty

Gość mocno zalamana mama

dziecko w pieluszce, ja w pielusze... Nie mogę sobie z tym poradzić. Pękłam mocno... Lekarze zawinili. Zdarza mi się nie trzymać kału. Co za życie... Musiałam się wyżalić.

Gość a dlaczego cie nie nacieli
i jak dize urodzilas dziecko ??

Gość tak dziala ochrona KROCZA
na sile, aby tylko przypadkiem nie nacieli ;/ teraz macie i uczcie sie na jej przykladzie!

Gość o rety szkoda mi ciebie
naprawde, ja bede rodzic za kilka tygodni cesarka na zyczenie bo wlasnie boje sie strasznie ze cos takiego by mi sie przydazylo... Mam nadzieje ze szybko z tego wyjdziesz, powodzenia.

Gość a po cesarce
bedziesz tu pisala,ze szwy bola itp....

Gość magdaamama
dlaczego cie na nacieli??????????????

Gość myslę że ten temat to czysta
prowokacja ale niestety dochodzi i do takich rzeczy dlatego właśnie wolałam mieć cesarke i przeżyć ten ból szwów niż ryzykować takim pęknięciem.

Gość gftdrfbc bn
tez uważam ze prowokacja. Założyła temat i uciekła... A po drugie nawet przy ochronie krocza jesli położna widzi, ze dziecko ma naprawdę trudności w wydostamniu się to zapyta czy wyrazasz zgodę na nacięcie albo i nie pyta tylko od razu nacina. Ja długo parłam córkę bo położna na początku nie chciała ciąć. Dopiero po około godzinie jak córce za bardzo wzrosło tętno to nacięła. i bardzo dobrze bo okazało się, że mała miała aż 4300g (usg wykazywało ok.3900g). Na dodatek popekała mi szyjka więc gdyby nie nacięcie to pewnie byłby mega problem.