Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZAPOMINALSKA 23

PRZEDOSTATNIA TABLETKA

Polecane posty

Gość ZAPOMINALSKA 23

A co powiecie na mój przypadek ??? W sobotę zapomniałam wziąć przedostatnią tabletkę, a w niedzielę połknęłam tylko tą niedzielną ostatnią i teraz nie wiem co mam zrobić. Z Waszych opinii wynika, że powinnam była nie brać już tej ostatniej lub następnego dnia połknąć dwie równocześnie. Zawaliłam strasznie i nie wiem co teraz mam zrobić. Czy zrobić sobie miesięczną przerwę, czy zacząć następne opakowanie po tej 7 dniowej przerwie. Zastanawiam się także, czy to będzie miało wpływ na wystąpienie u mnie miesiączki,bo dziś już czwartek a tu nic nie ma ......

Gość zirytowana....................
ile takich topików masz zamiar zakładać? nie wystarcza Ci jeden?????????????

Gość ZAPOMINALSKA 23
Oj, przepraszam, ale chciałabym żeby mi ktoś doradził a nie widze żadnej odpowiedzi.

Gość ZAPOMINALSKA 23
Bardzo proszę, niech ktoś mi odpowie na moją wiadomość ? Czy żadna z Was nie miała nigdy takiego problemu ??

Gość anka156
powinnas przyjac dwie naraz i nie robic przerwy siedmiodniowej tylko zaczac kolejne opakowanie albo albo juz od zapomnianej tabletki zaczac przerwe a Ty zrobilas dzien przerwy. ciezko powiedziec czy doszlo do odblokowania owulacji?

Gość ZAPOMINALSKA 23
Dokładnie .... Trudna sprawa.... Nie wiem co teraz powinnam zrobić....

Gość anka156
słuchaj, a teraz zrobilas przerwe czy po tej 21 tablettce zaczelas kolejne opakowanie?

Gość ZAPOMINALSKA 23
Teraz jestem w trakcie przerwy i czekam na miesiączkę. 21 tabletkę zażyłam w niedzielę, dziś jest czwartek a okresu jeszcze nie mam. Zastanawiam się, czy przypadkiem coś mi się tam nie rozregulowało....

Gość anka156
mysle ze tak-rozlegulowalwas, kurcze szkoda ze wzielas ta 21 tabletke ;/

Gość anka156
ale dodam Ci na pocieszenie ze ja kiedys jak zaczynalam przygode z tabletkami to mialam tak ze kiedys w 1 tygodniu zwymiotowalam tabletke i nie orzyjejelam kolejnej i w ciazy nie bylam, tylko ze ja wtedy orzez tydzien nie wspolzylam a Tobie radze zabezpieczeczac sie albo zadzwon do lekarza i spytaj

Gość ZAPOMINALSKA 23
Hmmmm możliwe, że coś mi się poprzestawiało. Może poczekam do niedzieli, jeśli do tego czasu nie dostane okresu zrobię miesięczną przerwę. Dziękuję Aniu za to, że zauważyłaś mój problem.

Gość anka156
spoko:0 wiesz najwazniejsze byc dobrej mysli! w ciaze nie jest tez tak latwo zajsc:)

Gość ZAPOMINALSKA 23
W tym momencie nie boję się o ciąże, tylko bardziej zastanawia mnie to, czy mimo wszystko powinnam zacząć nowe opakowanie od niedzieli, czy zrobić sobie miesiąc przerwy na unormowanie tego co mogło mi się poprzestawiać.

Gość anka156
mysle ze miesiac ewentualny to za malo! jak juz to lepiej zrobic dkluzsza przerwe. ale lepiej zadzwon do lekarza ja bym chyba przyjela w niedziele normalnie

Gość po przeczytaniu
pierwszego postu mam tylko jedno pytanie. Czy do pigułek nie była dołączona ulotka? One są właśnie po to, żeby je czytać i postępować wg nich w takich sytuacjach.

Gość ZAPOMINALSKA 23
Niestety, ale krytyka mi w tym momencie mi nie pomoże .....

Gość anka156
dokladnie, co sie stalo to juz trudno teraz trzeba tylko jak najlepsza podjac decyzje, czy powinnas robic dluzsza przerwe czy normalnie zaczac brac w niedziele

Gość ZAPOMINALSKA 23
Widzę, że jestem chyba ciężkim przypadkiem. Niewiele osób zna odpowiedz na mój problem ....