Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość enoo

MOJA PASJA MOJA PRZYSZŁOŚĆ

Polecane posty

Gość enoo

HEj, Zawsze interesowały mnie samochody, od zawsze marze o nich i w ogóle... pracuje w firmie handlowej, ale jakoś mi to nie odpowiada...i właśnie sobie uświadomiłem, że moją pasją i wielkim marzeniem są samochody, motoryzacja... co w tym razie moge robić? jaką własną działalność moge otworzyć? warsztat? tuning odpada!!! renowacja starych samochodów? doradzcie coś!!! może pracujecie w tej branży lub coś...

Gość enoo
up

Gość roznosi mnie zlosc
jak tuning nie to zostaje jakis warsztat wlasnie...chociaz szkoda bo sie fajne rzeczy robi jesli ma sie tuningowy zaklad...moj chlopak pracuje i poprostu jest roznorodnosc nie robisz caly czas tego samego

Gość enoo
up

Gość Męskim Okiem
Do renowacji to trzeba mieć talent i cierpliwość , jeśli posiadasz już trzy samochody które poddałeś całkowitej renowacji to możesz działać dalej. Najprościej posiadać sklep i dodatkową dzialalność np warsztat . Niestety konkurencja jest duża zarówno w sklepach motoryzacyjnych jak i zakładach naprawczych mechanicznych elektrycznych i tuningowych.

Gość enoo
up up

Gość Robek Kubica
doradziłbym ci starty w rajdach albo wyścigach F1, niestety wyglądasz mi na cieniasa więc jednyne co możesz to kupić sobie taksówkę

Też kocham samochody i staram się poświęcać każdą wolną chwilę na rozwijanie mojej pasji jaką jest motoryzacja . Mam fajny portal dla fanów motoryzacji który przeglądam prawie codziennie . Znajdują sie tam bardzo ciekawe informacje,wskazówki oraz ciekawostki . www.motospace.pl Motospace to strona dla pasjonatów motoryzac . Bardzo interesującym działem jest dział z recenzją używanych samochodów :D ale i nie tylko nie będe się więcej rozpisywał . Polecam sprawdzić :D

Gość gość
temat wygrzebany sprzed pięciu lat, byle by się zareklamować - żenada!