Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Igraszka fraszka i poemat

Mężczyzna z przeszłością - STRASZNE!!!

Polecane posty

Witam Wszystkich :) Mam taki dylemat, otóż: mój mężczyzna opowiada bardzo często o swoich byłych partnerkach, oczywiście same negatywne opinie :(. I to niby nic takiego, ale........... Dwie jego byłe dziewczyny usunęły ciąże. I to mnie najbardziej przeraża :( :(. Mówi, że bardzo chciał dzieci ale nie mógł nic zrobić i nie mógł je powstrzyma od aborcji. Co ja mam o tym myśleć. Czy to normalne ??? Co sądzicie o jego zachowaniu ??

Gość W jak W
Lepiej zawijaj sie od tego typa bo mozesz byc trzecia z kolekcji aborcyjnej :-p 🖐️

Dzięki W jak W :) Ale może jeszcze ktoś się wypowie

Gość albo je namawiał
albo to takie fatum. Tak czy siak - zwiewaj!!!!!

Gość A ja radzę
Lepiej spieprzaj od niego inteligentny facet nie doprowadzilby do niechcianej ciazy a juz na pewno nie pozwolilby usunac SWOJEGO dziecka. Proste.

Dziękuję Dziewczynki :) Może naprawdę je namawiał ale przecież nie powie mi tego. Z drugiej strony to żeby tak jedna po drugiej i aborcja to straszne!

Gość Ja bym sie bala
bo pozalam takiego ktory mial 8 dziewczyn w wieku 29 lat! Wszyskie go, biednego zuczka, zdradzily... rzekomo. a potem okazalo sie , ze to on je zdradzil. I mnie tez. kobieta czujaca sie beziecznie z facetem nie usuwa ciazy z nim...

Gość w-JAK wAL
up up

Gość w-JAK wAL
A to ci historia. Jak z Horroru 😡

Gość mysle ze to juz jest
alarm, wiec zostaw kolesia... prawda jest taka, ze to jak koles wypowiada sie o swoich przeszlych zwiazkach swiadczy o nim, i tak samo bedzie wypowiadal sie o Tobie bylam raz z takim frajerem, nawet sie z Nim zareczylam, zylam w przekonaniu ze te kobiety jego to byly strasznie zle kobiety, do momentu az dwoch z nich nie pooznalam z jjednej zrobil dziwke, z drugiej zrobil jeszcze gorsza dziwke a ja ktora bylam dziewica kiedy go poznalam, pozniej tez okazalam sie szmata 9rozgadywal tak moim znajomym i swoimm) po zerwaniu.... facet powinien miec szacunek do swoich bylych zwiazkow, pewnych rzeczy sie nie mowi, nawet jesli bylo zle jak mozna zaufac takiej osobie? skoro On wszytskim wszystko powie? i naprawde dziwne, ze az dwie kobiety usunely ciaze... za duzo jk na przypadek

grzechem jest z takim kolesiem zajsc w ciążę nie tlumacz sie mioscia, bo za kilka lat bedziesz walić głową w ścianę i gadac, że byłas głupia, no dobrze może będzie chcial dziecko-1 a co zrobisz,jakzajdziesz w ciażę z drugim dzieckiem, bedziesz na jego garnku i w mieszkaniu??? kiedys spoznial mi sie okres, a mój byly(obecnie byly) zalatwil mi aborcję i powiedział wprost,ze ze mną nie będzie wiem,ze nawet by nie chcial tego dzieciaka oglądać

moj byly zalatwil mi aborcje bez ogladania sie na mnie-ale nie wiedzial,ze ja bym urodzila:) urodzilabym i tyle