Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmmamamckjde

Zagęszczacz do mleka?

Polecane posty

Gość mmmmamamckjde

Czy ktroas mama zageszczała swojemu dziecko melko????czy sa jakies specjalne zageszczacze do mleka?Moja corcia ma 2 mirsiace i je duzo mleka ale sie nienajada, karmie ja modyfikaowanym

Gość mamammamamamanaia
normalnie kleik ryżowy lub kukurydziany i tyle.

Gość fiki miki mala
kasza manna na zwyklym mleku, mleko z kleikiem ryzowym

Gość Ola_błaszczyk
Witam! Mój synek ma prawie 3 miesiące i od 2 tygodni zagęszczam mu mleko modyfikowane (NAN 1) Nutritonem. Lekarz nam tak zalecił, gdyż synek dużo ulewał. Pozdrawiam :)

Gość fiki miki mala
zalozycielka topiku nie pisze ze ma problemy z ulewaniem... tylko ze sie nie najada, ja powiem tak mam duzo kolezanek ktore rodzily prawie tak jak ja, trabia teraz o schemacie zywieniowym niemowlat, kiedys tego nie bylo, mala moja jak skonczyla 2 miesiace zaczela dostawac kasze manne i pewnie gdyby nie babcia a moja mama nie doszlo by do tego, dzis jej dziekuje, jak miala 4 miesiace dostala zupki ogorkowe, rygki przetarte, teraz ma 11 miesiecy prawdziwy okaz zdrowia i wogole, i wiekszosc moich kolezanek tez tak chowa, powiem ze pierwszy miesiac mala nie przybierala na wadze i kupowalam humane z pateki takie mleko.... i nic, dopiero dostala kasze i ruszyla z wagi, mamy nie bijcie sie podawac nowychrzeczy, dzieci lubia a im szybciej tym lepiej, nie wierzcie w te alergie i nie czytajcie glupot....

Gość mmmmamamckjde
Tak moja corcie karmie od urodzenia modyfikowanym, Najpierw nanem 1 activ, przeszlam na bebiko(tansze)ale corcia po tym mleeku strasznie mi ulewa i je bardzo duzo jak na 2 miesiace 150 ml mleka.Przez 6 tyg. zycia przytyła 2kg.Z wagi urodzeniowej 2, 6kg .Lekarz mowi ze pieknie przbiera na wadze.Teraz przeszlam na bebilon i zobaczymy jak ponim.Dzis 1 raz dalam jej mleko z zageeszczaczem.I zobaczymy jak po tym.

Gość Kawo
Ja chcialam powiedziec ze wlasnie zastanawiam sie nad zageszczaczem do mleka. Mam dwumiesiecznego synka, ktory je co 2 godziny okolo 150 ml i wcale sie nie najada. Dodam ze karmilam do teraz piersia a obecnie mleka z piersi starcza mi tylko na noc. Dziecko w ciagu dnia dostaje mleko Bebilon comfort bo po zwyklym ma straszne zaparcia:(. Tyle tylko ze po tym mleku strasznie ulewa a do tej pory nie mialam tego klopotu. Czy zageszczacz rozwiaze moj problem i nie spotęguje zaparć??

Gość Thommen
Po tym syfie niemowlak cierpi na bezsenność. Kał jest koloru żółtego i śmierdzi, jak ser żółty, bądź mocz osoby zażywającej witaminy. Lekarz i producent NIE informują o skutkach ubocznych. Jak odstawicie to coś, już po drugim dniu (szczęście) wraca do zdrowia dziecko.