Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okropnie_wygladajaca

błagam- pomózcie!

Polecane posty

Od niedawna mam prace typowo samochodowa a co sie z tym wiaze..klimatyzacja, czasem duchota jak stoje w korku..i moja cera wyglada koszmarnie! Zawsze mialam cere z problemami ale teraz moja twarz wyglada wprost okropnie. Dodam,ze codziennie musze zrobic makijaz do pracy i nie moge sobie pozwolic na naturalnosc bo moja praca wiaze sie z prezencja (przedstawiciel). Dziewczyny, jakiego kremu, pudru uzywac by moja skora wrocila do normalnosci? Dodam,ze dermatolog polecil mi Metronidazol, ktory nakladam na buzie rano po umyciu jej zelem antybakteryjnym..a po wchlonieciu tego zelu nakladam albo Dermablend albo Area teint mineral (to drugie powoduje wiekszy "wysyp"- zupelnie nie wiem dlaczego...??):( :( :( JESTEM ZAŁAMANA!

Zadnych pudrów!!!!!!!! Jeszcze bardziej pogorszysz sobie cere. Jesli już koniecznie chcesz puder to kup sobie w Rosmanie antybakteryjny kosztuje z 10.00 zł. Tylko nie idź na kosmetyki tylko tam gdzie mozna znaleśc kremiki do twarzy i maseczki. A żeby twoja skóra-odżyła i cera stała sie ładna polecam krem z Soryai kuracja dotleniająca -takie niebieskie pudełko-tam pisze ze dostarcza skórze czystego, dobrego tlenu, skóra sie regerenuje kremik kosztuje 16 zł. Nie wydawaj kasy na zadne kremy antybiotyki bo niewiadomo jak twoja cera na to zareaguje, Leczenie tlenem zawsze przynosi skutki wiec ten kremik jest the best

Inna dermatolog polecila stosowac wode termalna.. Ale kiedy? Pod makijaz?

kup sobie ten kremik bo jest naprawde swietny cera odzyje, mozna go stosowac pod makijaż:) a zamiast toniku uzywaj wody mineralnej:) naprawde pomaga zero krostek:) Na wieczór kremik tez wklepuj tak po 18;00 bo w tedy skóra przyjmuje najwiecej witamin bo szykuje sie do odpoczynku nocnego a własnie w nocy jest najwieksza regeneracja skóry-takie są opinie instytutu dbania o skórę twarzy i ciała-cera naprawde ci się poprawi. Ja mam podobnie, nie spedzam czasu za kółkiem ale przez wiele lat lecze sie i zazywam wszelkiego rodzaju lekarstwa i antybiotyki co odbiło sie na wyglądzie mojej cery, to co robie naprzykład ten kremik, woda mineralna zamiast toniku, ewentualnie na krostki daje miód jeszcze potem to zmywam ma zbawienne działanie na skórę

Gość zuzka_S
kup porzadny podklad, ochroni on skore przed zanieczyszczeniami. jesli zainwestujesz w dobry krem , tonik i podklad, zaoszczedzisz na lekach i pierdolach z rosmanna. I zawsze dokladnie zmywaj makijaz, ale tak szczerze do czystego wacika.

zuzka widocznie sie nie zna.... Ja uzywam tego pudru i ani jednej krostki,,, krem tez jest ok a tonik tylko niszczy skóre sami dermatolodzy mówią ze leprza woda mineralna:) Podkład tez jest wskazany ale lekki

Gość UBek
Zbudujemy nowy dom, jeszcze jeden nowy dom...

Gość takakatam
U mnie aera teint mineralny też powoduje wysyp. Jeśli chodzi o podkład spróbuj może korygujący avene - ale w kremie, nie w kompakcie. Ja używam avenkę wodę termalną i buzia wygląda lepiej, jest też podobno niezły spray do alikacji lokalnej evaux. Wody termalne zamiast toniku przed nałożeniem kremu i podkładu - po kilku sekundach osuszasz twarz chusteczką. Rzoumiem, że twoje problemy są związane z klimatyzacją, tak?

Gość zuzka_S
widocznie sie nie znam :) od pudrow sie odchodzi, zapychaja i wysuszaja , woda mineralna i miod na pryszcze to, wybacz mi ale to brzmi jak herezja, tonik jak najbardziej, bezalkoholowy p.s.dermatolog .. czyli jednak twoja metoda nie dziala tak jak powinna, skoro jestes zmuszona do niego chodzic.

Gość takakatam
a i polecam ci też żel do mycia twarzy cleanance avene, mi akurat służą te kosmetyki. A podkład skoro konieczny to najlepiej z apteki jednak - może też być unifiance lrp.

Gość Texass 22
Moim zdaniem klimatyzator split jest tańszy w użytkowaniu , koszt instalacji tego typu klimatyzacji może jest większy lecz można precyzyjnie dobrać moc urządzenia do powierchni domu, agregat chłodniczy zawsze umieszczany jest na zewnątrz budynku, zobacz jakie parametry tej klimy i zobacz, ja czekam aż mi założą fujitsu http://www.mirtor.com.pl/klimatyzacja-torun/ z sensorem podczerwieni który automatycznie kieruje strumień powietrza na ciepło