Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Maj 7, 2009 albowiem tylko jego mam na podorędziu czy wypić w Waszym imieniu? czy macie jakieś życzenie? macie 5 minut... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość i co trysnąłeś z podniecenia Napisano Maj 7, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basienka19 0 Napisano Maj 7, 2009 wypij za mnie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meaaa 0 Napisano Maj 7, 2009 wypijmy za blędy :P ja mam wodeczke z red bullem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość carlsberg85 Napisano Maj 7, 2009 wypij:) ja piję piwko, tylko to znalazłam w barku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość alkoholicy pierdoloni Napisano Maj 7, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meaaa 0 Napisano Maj 7, 2009 nie żal sie na rodzicow :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Maj 7, 2009 wolałabym piwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach