Ona119 0 Napisano Maj 7, 2009 Hej, wybieram sie po raz pierwszy do gina, mozecie mi polecic kogos z Poznania? Najlepiej kogos mlodego, ktory zrozumie nastolatke ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anuleczkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 0 Napisano Maj 7, 2009 Maciej Wiza poradnia GAJA na orła białego :)Przyjmuje na NFZ i prywatnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ona119 0 Napisano Maj 7, 2009 Kurcze, dziwnie mi jakos pierwszy raz do faceta... sama nie wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anuleczkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 0 Napisano Maj 7, 2009 Byłam też u dr Aleksandry Szczęśniak Chmieleckiej, również ok . Przyjmuje tu http://www.cordis.com.pl/main_poradnie_19.htm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Giganna 0 Napisano Maj 7, 2009 Tu masz ginekologów i opinie pacjentek o nich: http://www.znanylekarz.pl/lekarze-polska-ginekolog.php?q=Ginekolog+Pozna%F1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ona119 0 Napisano Maj 7, 2009 Wlasnie czytam opinie o panu Macieju i niestety, ale sa baaardzo rozne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anuleczkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 0 Napisano Maj 7, 2009 Ja akurat chodzę do niego już ze 3 lata i jestem zadowolona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ona119 0 Napisano Maj 7, 2009 Kurcze, jaki to stres w ogole masakra eh... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ona119 0 Napisano Maj 7, 2009 I moze od razu powiedzcie cos o pierwszej wizycie, zeby wesprzec na duchu mlodsza kolezanke ;) Tylko kurcze z tych opinii nie dowiem sie czy lekarz ejst mlody, czy nie, a jakkos lepiej bym sie czula idac do mlodego lekarza... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ona119 0 Napisano Maj 7, 2009 Pomozcieeee :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gerinnn Napisano Maj 7, 2009 właśnie też szukam jakiegoś gina w poznaniu. Nie jestem z tad i nie mam pojęcia gdzie szukać. Najlepiej zeby przyjmował popołudniami i szybkie terminy na NFZ. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ona119 0 Napisano Maj 7, 2009 Gerinn a skad jestes? Rowniez na pierwsza wizyte sie wybierasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gerinnn Napisano Maj 7, 2009 po prostu studiuję tu w Poznaniu i nie jestem zorientowana tutaj;/ nie, nie na pierwszą, ale raczej to pilna sprawa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ona119 0 Napisano Maj 7, 2009 Kurcze, ja Ci nie pomoge :( ale na pewno znajdziesz jakiegos dobrego, to potem mozesz dac znac ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ona119 0 Napisano Maj 7, 2009 Ale mysle, ze mozesz wybrac sie do doktora Macieja, skoro to nie bedzie Twoja pierwsza wizyta i nie masz oporow, bo ja mam :| jak napisala aneczkaaaaaaaaa, pozwole sobie zacytowac "Maciej Wiza poradnia GAJA na orła białego Przyjmuje na NFZ i prywatnie " wystarczy, ze wpiszesz w google :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach