Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolina8888

Mam grube uda... a reszta ok. Jak schudnac w udach?

Polecane posty

Gość karolina8888

jak wyzej. Naprawde jestem szczupla, nie stosuje zadnych diet, wrecz przeciwnie jem non stop ale nie tyje, ale uda mam takie grube, umiesnione.. facetom sie to podoba, ale mi nie! Znacie jakies cwiczenia, dzieki ktorym wyszczupleja mi uda???

Gość ale jesteś sprytna
nie da się schudnąć tylko z jednej partii ciała, jak chudniesz to cała niestety :(

Gość oczywiście że da się schudnąc
z jednej partii ciała. Np wyszczuplić talie, nogi a reszte nie - można to osiągnąc tylko ćwiczeniami, tyle że pytanie jakimi

Jeśli uda są umięśnione, to nie schudniesz.. ale jeśli masz na nich tłuszczyk, to polecami bieżnię, rowerek.. a jeśli masz trochę kasy to body space, które daje rewelacyjne efekty :)

Gość streching
rozciągaj mięśnie, ćwicz jogę

Gość też miałam grube
kup spodenki neopronowe i biegaj conajmniej 3 razy w tyg po godzine , za 2 miechy po udach ;) :*

Gość Bie
Polecam Ci cwiczenia na nogi i pupe Nazywaja się 8 minute legs ( na nogi) i 8 minute buns ( na pupe). Wpisz w wyszukiwarke na you tube, tam znajdziesz filmiki. Są to cwiczenia 8 minutowe- nalezy cwiczyc kazdego dnia raz dziennie- nie wiecej ( mozna raz w tygodniu zrobic sobie przerwe). Zachecam bo to duzo daje.Efekty zobaczysz juz po trzech tygodniach. Tylko pamietaj- na poczatku nie przemeczaj sie z tymi cwiczeniami bo bedziesz miala zakwasy. Najlepiej na poczatek rob tylko na nogi, a po paru tygodniach zacznij tez na pupe. Polecam. Mi to duzo dalo.

Gość Sandrr .
w twoim przypadku nie doradzała bym biegania , bo biegając wyrabiają się mięśnie , a wtedy bd ci jeszcze trudniej schudnąć , mam podobny problem jak ty ale próbuje diety .. ehh pomogło nawet albo polecam baardzo długie spacery po kilka km dziennie ;) jeśli tobie będzie się chciało