Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lusesita nie milagros

jak się zmobilizować do pisania pracy

Polecane posty

muszę w niedzielę oddać pracę, a tu d... nie mam nic napisane wprawdzie to ma być chodziaż jeden podrozdział czyli jakieś 5 stron ale i tak cholera zmobilizować się nie mogę co począć, i jeszcze te kafe taka wciągająca :O

Gość jot be
mam tak samo. pracę mam oddać na niedzielę a siedzę i się obijam i tylko myślę co bym zjadła. :O

ja wpierdzielam chrupki kukurydziane i robię wszystko byle tylko nie pisać pracy, ehh ale chyba trzeba będzie się zmobilizować, całą noc przesiedzę i może napiszę ze 2 linijki, ale na początek dobre i to :D

Gość onnnaaa
ja czekalam na natchnienie ale ono jakos przez 2 lata nie cchiala przyjsc i stwierdzilam ze nie przyjdzie... prace trzeba po prostu pisac... ja sobie postanowilam ze bede pisala po 1-2 str dziennie i staram sie twardo w tym postanowieniu wytrwac:) pozdrawiam

Gość onnnaaa
tez mi najciezej jest sie zabrac.. ze 2h posiadzie sobie przed kompem, glupoty porobie i linijke napisze, potem pol godz przerwy.... ale kiedys wreszczuie zaczynam pisac... ia jaos mi idzie bo mam 75 str:)

heh ja też tak postanawiałam pisać po 2 strony dziennie a wyszło jak wyszło :D czyli nic, cóż trzeba ruszyć się z krzesła po książki i zacząć pisać.