Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewuś25

Do panów Jakie podobają wam się kobiety?

Polecane posty

Gość każda potwora znajdzie
swojego amatora , te brzydsze zadowolą się tymi biedniejszymi i jakoś to się będzie kręciło.

Gość vhbjnm
gowno prawda z tymi biedniejszymi i bogadszymi ... Chuja wiesz a wiersze piszesz

Gość każda potwora znajdzie
ja jestem ładna i mam bogatego.

Gość vhbjnm
o myslalby kto :) zazwyczaj te co tak powiadaja nie maja racji

Coś się zmieniło... ---> a kobiety nie patrzą na idealnych facetów?? Nie bądź hipokrytką! ja też nie urodziłem się Depp\'em, Pitt\'em czy Judd\'em (itp.), zapewne nikt nigdy nie będzie o mnie mówił \"ideał\", co nie przeszkadza Wam wielbić rzeczonych i nikt się chyba o to nie obraża...? :p

Gość niezobowiązująca sugestia
Kochane panie nie ma o co się oburzać i obrażać... ile facetów tyle gustów!!!!!! Jeden pan uważa ze Melissa jest idealna drugi dopatrzy się czegoś po czym stwierdzi że nie podoba mu się, woli inne. Więc to, że panowie pokazują nam tutaj laski z gazet niczego nam nie ujmuje!

Gość tylko jenda była z TV
reszta to zwykłe polskie dziewczyny :classic_cool:

Gość tylko jenda była z TV
nie takie zwykłe znów bo całkiem ładne, ale są za to bardzo zapatrzone w siebie i nie cierpią krytyki , hehehe.:classic_cool:

" Coś się zmieniło... Szkoda, że większość panów wielbi te kobiety które mają idealne rysy twarzy... Melissa jest idealna, ale co z kobietami które nie mają tak pięknych buziolków? Ja urodziłam się przeciętna, i choć ubieram się ładnie, nie chodzę na solarium, nie maluję się mocno, staram się wyglądać naturalnie to nigdy nikt nie powie mi że jestem piękna. No ale ktoś musi być brzydki, aby te ładniejsze mogły mieć porównanie i poczuć się prawdziwymi pięknościami. " Bzdury piszesz:P.Jest wiele ładniejszych:P.

Gość jnlkij4ri3jr
jestescie zapatrzone w siebie ???

Ja mam wrażenie, że Panowie właśnie lubią panienki w różowych bluzeczkach biodróweczkach i białych kozaczkach.Wolą te mniej inteligentne bo najzwyczajniej w świecie boją się tych wykształconych co mają własne zdanie na wiele tematów nie boją się dyskutować,a przede wszystkim są niezależne zarówno pod względem finasowym jak i każdym innym.Może kiepski przykład ale na dyskotekach Panowie bawią się i chętnie z tłumu wybierają te różowe podobnie jest w innych miejscach.Taka moja lużna refleksja na temat Panów i ich gustów.Zdarzają się jednak wyjątki znam kilku w swoim środowisku ale znam róznież takich co sikają na widok różowej szmatki a są inteligentnymi wykształconym a przede wszystkim przystojnymi mężczyznami:(

idąc za wypowiedzią Chrapacz myślę że panowie na dyskotekach jeśli wybierają kobiety które opisujesz czyli różowe bluzeczki i białe kozaczki robią to tylko dlatego aby taką pannę zaliczyć. Wiadomo że takie kobiety są " najłatwiejsze" i kiedy pan ja zaliczy i zostawi pójdzie znów na dyskotekę w białych kozaczkach i tak w koło. Panie mądrzejsze nie wskoczą po dyskotece kolesiowi do łózka. A mężczyzną nie chce się za wiele pracować nad tym aby zaspokoić swoje potrzeby. Jednakże wybierają zupełnie inne panny kiedy już chcą się ustatkować. Poza tym kto szuka faceta w dyskotece???

Gość Do marcinnnnna
a kogo obchodzi to co lubią takie niemęskie faceciki jak ty które przesiadują ba kobiecej kafeterii zamiast zająć się czymś męskim? Kogo obchodzi zdanie nieatrakcyjnych facetów jakich masa w naszym kraju.......

Gość dzizass ja mam taki
kolor oczu jak ta laska od Wielbiciela i go niecierpie:o taki zielono-brązowy... nie wiadomo jaki:o

Gość siwaa
nie rozumiem, jak kobieta lubi różowy kolorek i tzw. białe kozaczki to z góry juz jest skreślona, że niby łatwa i mało inteligentna i nie wykształcona,, gorszej bzdury nie słyszłam,az zal słuchac tych waszych wypowiedzi, wy faceci jestescie pusci ,naprawde szkoda mi was

rózowy kolorek w nadmiarze i białe kozaczki niestety są oznaką kobiety bez klasy. Bo różowy może być ok ale w połączeniu z czymś stonowanym, tak samo jak białe kozaczki. Nie wygląda to jednak dobrze razem. Niestety

"Chrapacz (ania5511@interia.pl) Ja mam wrażenie, że Panowie właśnie lubią panienki w różowych bluzeczkach biodróweczkach i białych kozaczkach.Wolą te mniej inteligentne bo najzwyczajniej w świecie boją się tych wykształconych co mają własne zdanie na wiele tematów nie boją się dyskutować,a przede wszystkim są niezależne zarówno pod względem finasowym jak i każdym innym.Może kiepski przykład ale na dyskotekach Panowie bawią się i chętnie z tłumu wybierają te różowe podobnie jest w innych miejscach.Taka moja lużna refleksja na temat Panów i ich gustów.Zdarzają się jednak wyjątki znam kilku w swoim środowisku ale znam róznież takich co sikają na widok różowej szmatki a są inteligentnymi wykształconym a przede wszystkim przystojnymi mężczyznami " Ale bredzisz:P.Ja nigdy nie dawałem kosza przez to że jakaś była mądra:P.

Gość siwaa
phi ale mi to sugestia,ja uwazam że różowa bluzeczka i białe kozaczki to jest to,nie oczywiście brązowy ,szary kolor to pani z klasą hehe ,dla mnie to nudne kolory i tyle,i wcale nie oznaczają poziomu inteligencji!!!!!!zreszta nie szata zdobi człowieka, i nie ocenia się ksiązki po okładce, to powinno wam panowie wystarczyc!!!

kto powiedział ze szary lyb brązowy?????? Skoro lubisz kozaczki i różowe bluzeczki to ok. Założę się ze przesadne opalanie w solarium także ?

Gość nie prawda
Jestem tego samego zdania co Chrapacz. Na forum wszyscy mówią, ze wolą te z klasą, ale jak przychodzi co do czego to każdy chodzi z solarą w różowym. Albo z jakąś głupią, chamską dziunią. Dziewczyny piękne, mądre i z klasą nie mają szans i są samotne.

Gość
"chodzą" - ale się nie żenią :p

Gość nie prawda
Ale z mądrymi z klasą ani nie chcą się spotykać, ani żenić.

nie prawda - co Ty opowiadasz??? chcesz mi powiedzieć ze każda kobieta z klasą jest sama ? faceci bawią się z tymi różowymi a żenią się z mądrymi.

Gość
zleży jak ta mądra - z klasą wygląda :D ja nie zauważyłam, żeby znajomi faceci żenili się z głupimi kobietami - raczej dobierają się na zasadzie wykształecnia i poziomu intelektualnego :)

Gość nie prawda
A ja zauważyłam coś zupełnie odwrotnego. Znam wielu "mężczyzn sukcesu", którzy wybrali sobie dziewczyny gorzej wykształcone i bez ambicji, w dodatku niepiękne, takie szare myszki, a na swoje ambitne, mądre, wykształcone i atrakcyjne (!) koleżanki nie chcą nawet spojrzeć. Sama mam kilka koleżanek, bardzo dobrze wykształconych, mądrych, atrakcyjnych, które są same.

Gość nie prawda
Już nawet słyszałam radę, żeby na spotkaniu z facetem nie chwalić się za bardzo swoim wykształceniem, bo ucieknie. Bo w Polsce to facet musi być tym lepszym, mądrzejszym, który wskazuje drogę kobiecie.

ja mam odwrotne spostrzeżenia...

Gość krzeklinek
siwa to niestet przykra prawda ale kobiety rozwe z wlosami blond w ialych kozaczkach sa glupie i puste bo raczej inteligentna normalna kobieta z klasa by sie tak nie ubrala i tylko prostakom sie takie kobiety podobaja bosie nadaja do lozka kazdy o tym wie zal mi talich lasek kazdy facet sie z was smieje i po tym jak was zaciagnie do lozka sypie swoimi doswiadczeniami jakie to wy niby madre i piekne jestescie a to gowno prawda zero orginalnosci kazda taka sma tleniona piskliwa blond w rozowej mini i pomaranczowa od solarium tuziny takich a kazda mysli ze jest wyjatkowa no zalosne i mowi wam to facet ktory mial okazje takie poznac i ktory zna setki facetow ktorzy myska tak jak ja .plastiki do won ze siwta splukac was w muszli !!!!!!