Jennasis 0 Napisano Maj 8, 2009 Od czasu kiedy chłopak robi mi palcówki, czuję jak tam w środku coś mnie delikatnie łaskocze. Nie wiem, czy to dlatego, że nabawiłam się jakiegoś zakażenia, czy odczuwam potrzebę na więcej takich zabaw... Zależy mi na uzyskaniu odpowiedzi. Dodam tylko, że w najbliższym czasie wybieram się do ginekologa i nie chciałabym doznać szoku u niego, tylko być przygotowaną na to, co mnie czeka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kamaslla Napisano Maj 8, 2009 o/10 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kamaslla Napisano Maj 8, 2009 Matko może o jego palec Cie tam łaskocze?? Hahaa co ma zakażenie do łaskotania?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jennasis 0 Napisano Maj 8, 2009 Tylko, że mnie tam łaskocze cały czas... Jejku gdyby to było w czasie palcówki, to nie zakładałabym takiego topika ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość może ............ Napisano Maj 8, 2009 może to jakieś podrażnienie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość raczej potrzeba Napisano Maj 8, 2009 podczas podniecenia możesz czuć laskotanie, kłucie, napiecie a nawet ból jesli to się nasila jak myslisz o nim to normalna reakcja , twoje cialo jest już gotowe na seks Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach